Asklepios Lal38in e bebekte var mesela trendyolda kremlerde filan var bebek kıyafette filan o kadar yok. Bir de süpermarket bölümünde bebek bezlerinde oluyor
Frenchoje Asklepios bilinçsizlikten bunlar, bir daha isterse çocuk hiç olmayacak sanıyorlar muhtemelen. Ama adamlar çalışmış uğraşmış yıllar önce tüp bebek diye bir bilim ortaya koymuşlar, boşuna değil onca emek 😅
Asklepios Lal38in ahahhahaha 😂 malum biz pandemi bebeğiyiz o yüzden hastaneye anne baba girebildiğine dua ediyoruz 😂
Meraklitaze Asklepios Aman kız Allah korusun yapma guzum 😊 Saglikcisin bi ftr dr.na görün bence,bende fıtık var 3 tane yumru gibi ellerinden öperler 😄 benim o yüzden,işin ironik yani hiçbirşeyim yoktu ftr de calismaya başladım fıtık oldum 😁
Asklepios Meraklitaze kız evde zor çıkıyorum ne ftr si 😂marketi geçtim sigara için bile tekel buldum eve getiren 😂 iyice mağara adamına benzedim yabanileşiyorum 😂 bir tek çocuğun doktoruna çıkıyorum ite kaka 😂
Asklepios Bilinmeyenlidenklem benim şu an çalışmam imkansız zaten ya. Ne annem geliyor ne de kayınvalidem 25 günlükten beri tekim. Anaokulu çağına kadar öyle olacak sanırım
Bilinmeyenlidenklem Asklepios bizde de durum aynı bende üç yaşa gelip kreş vakti gelene kadar evdeyim