Deletedmom_18 kardelenn94 ya Allah aşkına geldiğin ilk gün herkese aşko kuşko demek nedir?Buketle muhabbetim olduğu halde aşko demiyorum yani.
bukii27 Zamansiz_ ya işde en güzel yanımız bir yanda da eksi yanımız senin adına çok sevindim gülelim hep biz kadınlar 🥳🥰🫶🏻🖤
kardelenn94 Deletedmom_18 sen neden rahatsız oluyorsun ki, ben kimden o sıcaklığı hissetsem karşılık veriyorum. seni geren ne ya siz nesiniz ablacım burama geldi artık ya
kardelenn94 Bu forumun bi standartı yok mu Allah aşkına herkes herkese bu kadar kibirli davranmak zorunda mı, bundan mı bekleniyorsunuz siz? Başka derdiniz yok mu
kardelenn94 bukii27 aana aşko demişim hanımefendi rahatsız olmuş baksana ya nereye düştüm böyle ben. Avukatın falan var haberimiz yok ya
ikiprensesannes bukii27 Makarna yaptım kendime🥴ikimizin de en sevdiği yemek 😁(kendimi avuturken) uyuya kaldım yemek yapamadım böyle güzel özel bir güne tabiki de makarna güzel gider diye düşündüm 😍
bukii27 ikiprensesannes çok iyi yapmışsın miss gibi gider vallla ellerine sağlık yavrum uyuyakalmışsın iyi yapmışsın 🥳🥳
selen_ bukii27 kocam bey yemeğe götürcekmiş giyindik süslendik onu bekliyoruz trafik varmış gelemedi 😭😄
Moonlight_ kardelenn94 burda beyim diyorsun diger postta nisanlim diyorsun baska bi postta sevgilim diyorsun asil sen kimsinde baskasina kenar mahalle dilberini benzetme yapiyorsun? Sen haddini bilirsen herkeste sana karsi haddini bilir 😉
kardelenn94 Moonlight_ istediğimi söylerim ya sana noluyo ya. Sende aynı mahalledensin anlaşıldı… 😀 kudurun ya
Coolness Moonlight_ gene mi kenar mahalle dilberi dedi ? Dün de röyaaaaaa hesabından söylemişti bunu 🐍
ikiprensesannes bukii27 teşekkür ederim güzelim 🥰❤️ ay evet dün gece kızlarım geç uyudu uykusuz kalınca şimdi akşam üstü uyuya kalmışım 😁