dilara21 biz çoğunlukta beraber alırız öyle başka şeyler için değil daha pratik oluyor diye kesede atarız arada oh mis gibi :)

monaarozaa___ oh ne güzel 🫠😂 fırsat bulursak birlikte alicaz bebekten zor başımı yıkıyorum

dilara21 neden utanıyorsunuzki biz çocuğumuz olmadan önce beraber çok duş aliyorduk şimdi çocuk var diye ikimiz birden giremiyoruz uyanir felan diye 😂

dilara21 tamam başka şeylerde yapılıyor sonrada duş aliniyor işte 😂😂

dilara21 biz alıyoruz çekinmendeki sebep ne sonuç olarak ilişkiye de girilirken çıplak olunuyor. Eşin sonuç olarak…

dilara21 valla çocuk uyudugunda alıyoruz birlikte duş güzel oluyor

dilara21 aa bebek varsa gece uykusuna yatırınca arada kaçamak yapıyoruz ama eskisi gibi sık değil 😏

meleksen1 gece uykusunu bekle yorgun olmaman lazım derken derken eskisi kadar sık olmuyor 😏

Biz kışın değil yazın alırız daha güzel oluyo ya kışın handikap bende

kanalize duş almaktan çok saçımı kurutmak beni aşırı yoruyor ve gözümde büyüyor hiç sevmiyorum saç kurutmayı 🥲ıslakta yatamıyorum başım ağrıyor hemen 🙄

dilara21 biz çocuktan önce nerdeyse hep beraber yapardık ama şuan çocuk uyanır ağlar diye giremiyoruz cekinecek bişey yok aksine çok eğlenceli

dilara21 biz alıyoruz kayınvalidem de kayınbabamla girer duşa bana da o dedi gir kocanla duşa diye utanacak bir şey yok

dilara21 bizde alırız sık sık ama ben tabi iç çamaşırımla çekiniyorum 😂