dilara21 lazere gittiğim için öyle bi sıkıntım yok da. Normal duş alıp çıktığımızda oluyor, bence çok eğlenceli 😅

dilara21 duşa kabin küçük sığmıyoruz eski evde büyüktü alıyorduk şimdi nerdeee😂😂😂

dilara21 çocuktan once devamlı vakit bulurduk ama cocuktan sonra derin uykusunda bile olsa insan tedirgin oluyor o yuzden cocuk yokken her firsati degerlendir bosver utanmayi bikerr gir sonrasi gelir 😆

dilara21
Alınabilir Alan çoğu kişi var burada
Biz eşimle beraber alırız Canımız isterse ayrı ayrı alırız Ama genelde ilişki sonrası hep beraber alırız bazen de çocuk uyuduğu zaman duşa giriyorum dediğim zaman bende geleyim der gel derim öyle yıkanırız bunda utanılacak birşey yok ki sonuc olarak eşin bu tür utanmalar cok gereksiz geliyor bana yaa

dilara21 3 yıl mi geç kalınmış bir fantazi mutlaka deneyin yaz gelsin diye bekliyorum

kanalize

Kanalize 🥲 aynı şeyi yazacaktım. Bebek olduktan sonra hiiiç birlikte duşa girilmiyor, hiiiç 😂

dilara21 bebekten önce alıyorduk ama oğlum doğunca hiç fırsat olmadı 😁

dilara21 ay çok severim sıcak su,buhar,köpük 🤤 çocuklar derin uykudaysa evet ama sırayla giriyoruz artık 🤷🏻

dilara21 gayet de güzel oluyor ben seviyorum o bana su döküyor ben ona birbirimizi kopukleyip aklayip paklayip yallah diyoruz 😀😀

dilara21 ilk 2 sene felan birlikte duş alırdık ama sonra herkes kendi keyfine düşkünleşti, artık ayrı ayrı alıyoruz. Eşim duştan 5 dk cıkıyor, ben ise 30-40 dk keyif yapıyorum resmen 😂

Sedaa
      Sıcak su insanı mayıştırıyor çıkasın gelmiyor
      Bende girdim mi saatlerce çıkmam eşim hemen çıkar ben kalırım oraya yatak atasım gelir 😂

Kızım doğmadan önce alırdık. İşten beraber gelirdik beraber girerdik ben önce çıkar yemegi falan hazırlarken eşim de duş alırdı çıkardı hatta

BlackMambaa_ aynı bende valla ya, tek eksik küvet 😂 @Rouge nin küvet keyfine çok imreniyorum valla. 😂 Eşime de diyorum bir küvetimiz olsa hic çıkmam banyodan diye. Sıcak duşun altında dakikalarca kendimi seviyorum resmen 😂 banyodan çıkarken sanki sırlar dünyasından çıkar gibi buharlar içinde çıkıyorum😂😂

Sedaa
          Hahahah evet gerçekten öyle birde sırlar dünyası Salih çıkıyormuş düşünsene ay allahım 😂😂😂 küvet keyfi gerçekten harika oluyor tahminimce o duyguyu hiç tatmadım kendi evim olursa mutlaka küvet yaptıracağım 😂sırf merakımdan