Birlikte duş alırmısınız?
1canbebisim bunu gelenek gibi anlatmaları komiğime gitti hahahah
1canbebisim 😂😂😂 ya bu benim niye çok komiğime gitti sen onların birlikte girdiğini nerden biliyorsun aynı evde mısınız
xyzem hani marjinal bizdik 😀
dilara21 duşa kabin küçük sığmıyoruz eski evde büyüktü alıyorduk şimdi nerdeee😂😂😂
kardelenn94 sen 9 saat önce katılıp ne kadar aktif ve girişkensin maşallah 😅
xyzem fıtratımda var nazar değdircen ya bari sen yapma alfa 😀
dilara21
Alınabilir Alan çoğu kişi var burada
Biz eşimle beraber alırız Canımız isterse ayrı ayrı alırız Ama genelde ilişki sonrası hep beraber alırız bazen de çocuk uyuduğu zaman duşa giriyorum dediğim zaman bende geleyim der gel derim öyle yıkanırız bunda utanılacak birşey yok ki sonuc olarak eşin bu tür utanmalar cok gereksiz geliyor bana yaa
dilara21 3 yıl mi geç kalınmış bir fantazi mutlaka deneyin yaz gelsin diye bekliyorum
dilara21 bebekten önce alıyorduk ama oğlum doğunca hiç fırsat olmadı 😁
dilara21 gayet de güzel oluyor ben seviyorum o bana su döküyor ben ona birbirimizi kopukleyip aklayip paklayip yallah diyoruz 😀😀
Sedaa
Sıcak su insanı mayıştırıyor çıkasın gelmiyor
Bende girdim mi saatlerce çıkmam eşim hemen çıkar ben kalırım oraya yatak atasım gelir 😂
Kızım doğmadan önce alırdık. İşten beraber gelirdik beraber girerdik ben önce çıkar yemegi falan hazırlarken eşim de duş alırdı çıkardı hatta
BlackMambaa_ aynı bende valla ya, tek eksik küvet 😂 @Rouge nin küvet keyfine çok imreniyorum valla. 😂 Eşime de diyorum bir küvetimiz olsa hic çıkmam banyodan diye. Sıcak duşun altında dakikalarca kendimi seviyorum resmen 😂 banyodan çıkarken sanki sırlar dünyasından çıkar gibi buharlar içinde çıkıyorum😂😂
Sedaa
Hahahah evet gerçekten öyle birde sırlar dünyası Salih çıkıyormuş düşünsene ay allahım 😂😂😂 küvet keyfi gerçekten harika oluyor tahminimce o duyguyu hiç tatmadım kendi evim olursa mutlaka küvet yaptıracağım 😂sırf merakımdan