xyzem 1canbebisim 😂😂😂 ya bu benim niye çok komiğime gitti sen onların birlikte girdiğini nerden biliyorsun aynı evde mısınız
Copper dilara21 çocuktan once devamlı vakit bulurduk ama cocuktan sonra derin uykusunda bile olsa insan tedirgin oluyor o yuzden cocuk yokken her firsati degerlendir bosver utanmayi bikerr gir sonrasi gelir 😆
BlackMambaa_ dilara21 Alınabilir Alan çoğu kişi var burada Biz eşimle beraber alırız Canımız isterse ayrı ayrı alırız Ama genelde ilişki sonrası hep beraber alırız bazen de çocuk uyuduğu zaman duşa giriyorum dediğim zaman bende geleyim der gel derim öyle yıkanırız bunda utanılacak birşey yok ki sonuc olarak eşin bu tür utanmalar cok gereksiz geliyor bana yaa
melebek kanalize Kanalize 🥲 aynı şeyi yazacaktım. Bebek olduktan sonra hiiiç birlikte duşa girilmiyor, hiiiç 😂
selen_ dilara21 ay çok severim sıcak su,buhar,köpük 🤤 çocuklar derin uykudaysa evet ama sırayla giriyoruz artık 🤷🏻
Elizabeth dilara21 gayet de güzel oluyor ben seviyorum o bana su döküyor ben ona birbirimizi kopukleyip aklayip paklayip yallah diyoruz 😀😀
Sedaa dilara21 ilk 2 sene felan birlikte duş alırdık ama sonra herkes kendi keyfine düşkünleşti, artık ayrı ayrı alıyoruz. Eşim duştan 5 dk cıkıyor, ben ise 30-40 dk keyif yapıyorum resmen 😂
BlackMambaa_ Sedaa Sıcak su insanı mayıştırıyor çıkasın gelmiyor Bende girdim mi saatlerce çıkmam eşim hemen çıkar ben kalırım oraya yatak atasım gelir 😂
Sedaa BlackMambaa_ aynı bende valla ya, tek eksik küvet 😂 @Rouge nin küvet keyfine çok imreniyorum valla. 😂 Eşime de diyorum bir küvetimiz olsa hic çıkmam banyodan diye. Sıcak duşun altında dakikalarca kendimi seviyorum resmen 😂 banyodan çıkarken sanki sırlar dünyasından çıkar gibi buharlar içinde çıkıyorum😂😂
Elisam2022 Kızım doğmadan önce alırdık. İşten beraber gelirdik beraber girerdik ben önce çıkar yemegi falan hazırlarken eşim de duş alırdı çıkardı hatta
BlackMambaa_ Sedaa Hahahah evet gerçekten öyle birde sırlar dünyası Salih çıkıyormuş düşünsene ay allahım 😂😂😂 küvet keyfi gerçekten harika oluyor tahminimce o duyguyu hiç tatmadım kendi evim olursa mutlaka küvet yaptıracağım 😂sırf merakımdan
Rouge Sedaa neden yaptırmıyorsun mutlaka yaptır küvet reklamı için burdayım dkddk her hafta yapıyorum böyle arınma rahatlama yok valla
Sedaa BlackMambaa_ bizim kendi evimiz ama eşim yaptırmıyor, o küveti doldurup çok su akıtırım diye korkuyor herhalde 😂😂😂
BlackMambaa_ Sedaa Hahaha biraz konuş üzerinde belki dayanamayıp yaptırır kız o küvet keyfi ne güzel olur he 😂 Bende öyle bir konuşuyorum ki sanki köyden şehire inmişim sjsjdj