Sedaa
Hahahah evet gerçekten öyle birde sırlar dünyası Salih çıkıyormuş düşünsene ay allahım 😂😂😂 küvet keyfi gerçekten harika oluyor tahminimce o duyguyu hiç tatmadım kendi evim olursa mutlaka küvet yaptıracağım 😂sırf merakımdan
Birlikte duş alırmısınız?
BlackMambaa_ bizim kendi evimiz ama eşim yaptırmıyor, o küveti doldurup çok su akıtırım diye korkuyor herhalde 😂😂😂
Sedaa
Hahaha biraz konuş üzerinde belki dayanamayıp yaptırır kız o küvet keyfi ne güzel olur he 😂
Bende öyle bir konuşuyorum ki sanki köyden şehire inmişim sjsjdj
dilara21 biz çoğu zaman beraber alırız hep böyleydi. Hamilelikte bile beraber alıyoruz çok keyifli oluyor. Gel seni bi yıkayayım diyorum oturtuyorum önüme kese de yapıyorum oh mis 😬 bide kafa masajı 🤤 tabi önceden daha romantikti şimdi suyun altında ayağım kayar vs korkudan romantizm yaşayamıyoruz 😬😬 eskiden kadeh bile alıyorduk yanımıza küvete 😬
BlackMambaa_ kız 3 senedir diyorum yok diyor 😂 adam küvet sevmiyor 😅 hatta yeni dublex ev yaptırıyoruz, bari oraya ebeveyn banyosuna küvet alalım diyorum hala yok diyor 😂 inat anam tövbe almaz artık 😅 bende demiyorum artık.
Sedaa
Desene Kürt inadı var 😂
Kiracı alsana beni dublex eve sjsjsjjsjdjd
BlackMambaa_ valla inat ama ne inadı bilmem. Bende inatım ama o beni bastırıyor, değişik bir şey 😂😂 hahaaha olur gel , adana sıcagına razıysan 😂 daha inşaat kız, bi türlü bitiremedik şu evi , bitirirsek kendimiz geçecez, şuan ki oturduğumuz evi kiraya vermeyi düşünüyoruz ama bakalim kaç sene sonra 😂😂
dilara21 sen bir de duştaki sevişmeleri gör 🔥keselerken bi yakınlaşma bi şey… neyse adamı uyandırmayım şimdi 🤪
dilara21 bence harika oluyor çok severiz fakat çocuktan sonra olmuyor aman ağladımı uyandımı duyarmıyız acaba korkusu yüzünden beraber giremez olduk ama tadı başka fırsatınız varken yapın. Bir de temiz olur mu ki öyle demişsiniz çok anlayamadım ama neden temiz olmuyor kendin tekken nasıl yıkanıyorsan aynı öyle yıkanacaksın😅🙊
dilara21 evet her firsatta 🥰
Pinkoooo evet yaa bende korkuyorum ikimiz girsek kesin uyanır. cocuk yokken birlikte aliyoduk dusta yapmakda bambaska
dilara21 kızlar kılı tüyü bu kadar takmayın ya karşınızdakiler mağara adamı gibi 🤐
Pinkoooo ne zaman baba ne zaman mezara girincemi haha
xyzem evet aynı evdeyiz 🥲🥲🥲