Bilinmeyen123 herkeste farklı olabilir ama yumurta büyürken belki sancı verebilir ama o genelde ilaç ile büyütüldüğünde oluyor onun dışında çatladığı zman sancı oluyor genelde de böyle 😊😊 öğrenirsin bu iki yıl çocuğum olmayınca neler neler öğrendim rabbim mecbur bırakmasın yoksa mecbur öğreniyorsun ☺️

sadbarbie öğrendiğim iyi oldu en azından çatladığını anlayabilirim böylelikle🌸 Rabbim aratmasın isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım Rabbim bizlerede bu duyguyu tattırsın inşallah 🤲🏻🙂

sadbarbie Çocuğunuz neden olmuyordu ve iki sene sonunda hamile mi kaldınız merak ettim bende 7 aydır hamile kalamıyorum da 🥹

Womenn çocuğum hala yok sadece bir kimyasalım oldu , neden olmadığını bilmiyorum doktor çok az derece pco var ama sorun değil dedi nasip kısmet bilmiyorum yumurtlama da takip ettim olmadı 😊

sadbarbie anladım rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin peki eşiniz de kontrole gitti mi ondan kaynaklı olabilir mi bende de pcos var benimde ufak sorun olmaz ama geciktirir dedi bu kadar gecikeceğini düşünmemiştim