Ovülasyon test yorum
Bu ne anlama geliyor gebelik yüksek.mi demek 2 çizgi
izy Hayır bu ovülasyon testi her şekilde çift çizgi çıkıyor zaten silik veya koyu olup olmadığı önemli yumurtlama ve çatlama günlerini takip edebilmek adına🌸 Yumurtlama günleri olasılık yüksek oluyor gebelik için
Bilinmeyen123 cogu zaman boyle similar cikiyor ama pik yaptigi tarih onemli 10-14 arasi genelde pik oluyor bir de eger gebelik varsa ovulasyon pik oluyor
Merry01 14.güne daha var canım teste devam ediyorum bakalım koyu olacak mı, pik dediğin en koyu olduğu zaman dimi?
Bilinmeyen123
Bu şekil en alttaki gibi ya c kadar yada c den daha koyu olması gerekiyor
sadbarbie örnek için teşekkürler☺️ ilk yaptığım gün c çizgisine yakın koyulukta çıkmıştı sonraki gün silik çıktı bende bugün henüz yapmadım. Regl sonrası ilk testte koyu çıkabiliyormuş galiba o yüzden öyle çıktı ilk gün
Bilinmeyen123 2.cizginin ilkiyle ayni olmasi veya daha koyu olmasi
Bilinmeyen123 rica ederim canım 🤗 bilmiyorum benim yumurtlama dışında hep silik çıkıyor
Bilinmeyen123 bugün pik olmuş takip et yarın büyük ihtimalle çatlr ve değerlendir ☺️
Bilinmeyen123 Bu testi eczaneci gebelik testi diye vermiş bende yapmıştım iki çizgiydi tabi ben ne olduğunu almak için bakarken kağıdı koparmıştım sonraki günde adetim geldi zaten şaka gibi yumurtlama testiymiş 😂
sadbarbie
Değerlendirdim dün ve bugünü🌸 şöyleki bugünki test fotoda daha koyu çıktı ama ilk günki kadar koyu değildi ama dünki kadarda silik değildi anlayamadım zaten pek bilmiyorum bu test işini hepten kafam karıştı😂 üçünü atıyım şöyle daha iyi görmüş olursunuz (bu arada akıntımda hiç yok böyle yumurtlama oluyor mu ki akıntı olmadan)
elifko Ayy öyle düşünüp heveslenmekte çok üzücü olur ama ya🥺 Bu şekilde gebelik testide varmış ama eczacı mı yanlış verdi acaba🫣 internetten aldım ben 30lu🙃
Bilinmeyen123 neden böyle çıktığını anlamadım bende yaa , yumurtlama belirtisi herkeste farklı olur canm
sadbarbie bakalım birkaç güne ne olacak, uygulamadan baktım genelde 14-17.günlerde akıntım olmuş geçen aylarda belkide daha vardır
Bilinmeyen123 normalde adet olacağın tarihten 14 - olarak hesaplandığında o gün oluyormuş ama bazen tutmuyor mesela daha önce 14. Gün oldu bende bu ay 13. Günde oldu ve gece 2 de çatladı
sadbarbie Değişiyor tarihler ya o yüzden ovülasyon testi aldım işte belirleyebilmek için, akıntım başladı yavaştan peçeteye geliyor şuanlık sadece sanırım yeni başlıyor yumurtlama🙂 belki bugün koyu çıkar🌸
Bilinmeyen123 çatladıpında genelde sancı oluyor kasıkta zaten bazen çok bazen az nedenini bende bilmiyorum
sadbarbie çatlamada mı oluyor o kramp ben yumurtlamada sanıyodum🫣