Cinsel konuda yeterli gelmiyorum eşim sürekli istiyor bende tık yok 😅🥺 kızım ile ilgileniyorum ve çok yoğun çalışıyorum bu yüzden sürekli didişme halindeyiz yorgun oluyorum ve halim olmuyor bu şekilde olup çözüm bulan var mı acaba belki yardımcı olan olur sürekli bu yüzden tripleşmwkten çok sıkıldım
Eşim ile sorun
Edslya sürekli yorgunum diye düşünme birde hazırlanmak insanı çok etkiliyor bence hazırlaninva mesela kendimi daha enerjik daha iyi hissediyorum ve gerçekten çok daha iyi geçiyor kendi isteğiyle hazırlan ve karşısına çık bence
Edslya akşam erken yatma imkanınız varsa uyuyup dinlenin sabah dinç olursunuz sabah yapın.
Edslya erkekte de kadında da sıkıntı ya. Ben kadınlar burda ben istiyorum ama eşim istemiyor diyince nasıl kiziyorsam kadında istemeyince kızıyorum. Hani dönemsel olan falan değil ama uzun süreli bir durumda keisnlikle çözüm yolu bulunmalı. İstekli olup da tatmin olmamak çok can sıkıcı oluyor. Kavga etmeniz de normal adam rahatalayamiyor ki
Sürekli reddedince de baya bir problem oluyor farklı düşünmeye başladı ama gram istemiyorum kendimce kendimle konuşmaya bile başladım bilemiyorum ne yapmalıyım buradan saçma şeyler bile okuyorum belki canım ister diye ama yok destek almak en iyi çözüm sanırım zaten zedelemeye de başladı maalesef
- Düzenlendi
Edslya gebelikten önce nasıldı cinsel hayatınız? Bazen doğumdan sonra azalma olabiliyormuş yani bende olmuştu çok şükür geçti baya.Sizde çalışıyorsunuz sanırım üstüne birde çocuk derken yorgunluk falan ekleniyor muhtemelen.Bu konuyu eşinizle konuşunca bi rahatlama gelecek inanın bana onda. Destek almak sorunun bi kısmını çözecek.Daha sonrasında da tedavi olabilirsiniz.