Hickimse52 MedavikPastam ne olabilir ki Allahım çıldırıcam gerçekten benle evlendikten sonra görüşme imkanları olmadı hiç ayrı kalmadık bir gün bile başka bir şehire de gitmedi. Çocuk da yok o kadından ne olabilir ki başka
MedavikPastam Hickimse52 Yani durduk yere sevabına niye para yoluyorki bu adam peki? Kadın yurtdışında yaşadığına göre zengin olmalı eski dostunun parasına mı muhtac bu kadar😒
Hickimse52 MedavikPastam borcu varmış eşimin ona güya ilkinde öyle demişti ikincisinde de zor durumda kalmış dedi
Hickimse52 Ama dediğim gibi ailem mükemmel bir evliliğimin olduğunu biliyor ve asla arkamda durmazlar hatta benim sırf ayrılmamam için normal karşılarlar öyle bir kafa yapısına sahipler çünkü.
havvaninannesii Hickimse52 ya o kadindan cocugu varsa fakat bunu siz bilmiyorsaniz size soylememisse?
Hickimse52 havvaninannesii yani benden önce olmadığına eminim çünkü beraberkenki mesajları duruyordu geçmişinde. Benden sonra yapma imkanları da yok çocuk değildir mesele
Hickimse52 meleeekk ya ben onu kadından haberim olunca eski instagram hesabını açıp görmüştüm o tutmamıştı yani mesajları
Hickimse52 MedavikPastam evet westerns union la göndermiş parayı dolar şeklinde birde zaten çalıştığı hastanede hala aktif çalışıyor görünüyor
MedavikPastam Hickimse52 Valla tek bildiğim şey erkekler çıkarları olmadığı yere para vermezler asla. Bence iyice araştır bu konuyu
buzdankalpler Hickimse52 kadın yurt dışında doktor ama aynı zamanda zorda ve paraya ihtiyacı var. Hangi doktor paraya sıkışacak kadar az kazanıyor acaba. Allah herkese sizin gibi saf koca nasip etsin. Diyeceklerim bu kadar. Siz kocanıza güvenmeye hiçbir şeye ihtimal vermemeye devam edin
Hickimse52 meleeekk bilmiyorum gelse bile yaşadığımız şehre gelmez çünkü küçük yer ve eşim hep gözümünün önünde.