Hickimse52 bence siz eşinizi çok yanlış tanımışsınız. Eşinizi yere göğe sığdıramıyorsunuz ama nolur yapmayın. Lütfen bazı şeylerin farkına varın. Sizin sigara içme izle, onun eski karısına yazması aynı şey mi? Hâlâ suçunu kabul etmiyor, sizin zorunuzla resmen engelliyor. Kusura bakmayın ama yuvasını, çocuğunu düşünen insan gerçekten pişman olur, pişkinlikle sigarayı ve bu olayı aynı kefeye koymaz. Sizinde hatanız var elbet sigara konusunda ama ikisi aynı şey değil. Bence ailenize anlayın herşeyi, tüm delileller olsun elinizde.
‘Sabırlı ol, Allah sabredenlerle birlikte.’ ne demek? Yani açık açık, sabret, elbet bir yol olur diyor.
Benim eşim, işi gereği telefonuna bir kızı bile eklese bana söylüyor. Başta da dedim, biz beş vakit namaz kılan insan değiliz, yalan söylememe gerek yok, söylersem kendimi kandırırım sadece. Ama eşimle aramda çok şükür yalana yada gizli salıya dair bir şey yok. Bence siz eşinizin size ve çocuğunuza ne kadar değer verdiğini tekrar düşünün. Yuvasını düşünen insan gerçekten muhatap olmaz. Eski, eskidir! Hala bir şeyler bitmemişse konuşma vardır. Herkes burada size yardımcı olmaya çalışıyor bakın herkes ailenizle görüşün bir diyor. Gerekirse yaptıklarını kayınvalidenize kayınpederinize anlatın dicem ama zaten kayınpederinizin hesabından para gönderilmiş 🤷🏼♀️