enerciiiii KARAMELLIMACCHIATO gobekliler derneği kuruyorum var mi gelen kadınların ortak sorunu gobekmis gerçekten 😅
enerciiiii KARAMELLIMACCHIATO tabi ki derneğin kuruluş amacı o zaten yoksa gobeklerimizi tokalastirmicaz herhalde 😀😀
KARAMELLIMACCHIATO BlackMambaa_ Erkekler daha sıkıntı şahsen eşimi kafama taktığım kadar göbeğimi takmıyorum. 😶
BlackMambaa_ MedavikPastam Ay ben hiç diyet kadını değilim ama yapmak cok istiyorum nasıl ilerliyorsun neler yiyorsun
MedavikPastam BlackMambaa_ tatlı ve ekmek yemiyorum. Ekmek yerine diyet krakerler tüketiyorum. Günlük 2 öğün güzelce besleniyorum. 2 litre su tüketiyorum bide
superisi_ BlackMambaa_ Çoğunluk göbek demiş benim göbeğim yok 😎 Göğüslerim biraz küçük olsun isterdim 😀
BlackMambaa_ superisi_ Ne güzel göbek sorunun yok maşallah Neden Ya büyük göğüs iyidir ben cok severim bende serum alıp büyütmeyi düşünüyorum 😂
superisi_ BlackMambaa_ Yok ya serum falan saglıklı mı? İyi araştır. Ya güzel dolgun gözüküyor ama ben bi tık küçük olsun isterdim ya
BlackMambaa_ superisi_ Pek emin değilim sağlık açısından iyi mi Ama iyice araştırıp Almayı düşünüyorum zaten umarım alırsam kötü sonuç yaşamam doktor desem cok pahalı bakalım ne olucak
Askkadini bukii27 askim bende orucum dun aksam temizlik perilerim geldi mutfak dolaparini bosaltip sildim birazda duzeni deistirdim bu saat olmuş hala bitmedi pilim biter diye korkuyorum dinlene dinlene yapiyorim pilim biterse yemek dahi yapamam
ikiprensesannes Askkadini ben gece saat 3 te anca uyuma fırsatı buluyorum onu da sürekli uyanıyorum kızlarım uyumuyor 🥺😁
Askkadini ikiprensesannes aksam saat 10 da bayılıyorum ben kizim bazen uyuyo bazen uyumuyo uykusuz kalinca cok asabi oluyorum ben yaa bana ellesmeyin hshsjs