Benim gibi aynı anda canı değişik şeyler isteyen oluyor mu merakımdan geldim 😂 baklavayı ayranla yiyip sonra üstüne çekirdek çitlemek istiyorum 🙈
Çekirdek,ayran,baklava 🤤
Deleted35
Baklava ve ayran mı ? Yanlış okumadım değil mi
Sen kendini öldürmek istiyorsun galiba 😂😂
BlackMambaa_ ben şerbetli tatlıları ayranla tüketmeyi seviyorum kınamayın ,linçlemeyin 😅
Deleted35
Midene birşey olmuyor mu peki
BlackMambaa_ aslında taziye evlerinde de verirler ayran pide baklava ya da tulumba tatlısı😃
heardlestgirl
Hiç taziye evine gitmediğim için bilmiyorum görmedim yeni şuan öğrendim
BlackMambaa_ yoo vücudumda en sağlıklı yerim bence midem maşallahı var ne versem alıyo görevini yapıyo 😂😅😂😂
Deleted35
Ahahahahah ne güzel o halde 😂😂
heardlestgirl pide ayran tatlı 😅
Deleted35 aynen😃😃👍
heardlestgirl ayrılmaz 3lü😃😃😃
BlackMambaa_ anladım. Genelde öyle dağıtıyorlar. 🌸
heardlestgirl bunun bide tavuk pilav sarma salata tatlı ayran gibi daha geliştirilmiş bi üstü de var ki 🤤😂
Deleted35 baklavann yanında ayran içilir 😂 bayramlarda anneanneme gelenlere baklavann yanında isteyene çay isteyene ayran verilir 😂
TombulHatun bence tadını daha güzel yapıyo bir de ben çayla ya da diğer içeceklerle baklava yiyince az yiyorum ama ayranla en az 3 tane gömerim 😜
Deleted35 ona hiç denk gelmedim😃
Afrodit en güzel öyle gidiyor 🥰 çekirdek de ben ne alaka diyor ama şöyle iki arkadaş oturup çekirdek çitleye çitleye goygoy yapsak karşılıklı kafalar rahat falan 😅
heardlestgirl bak bu üzdü çok güzel bişeyi kaçırmışsın 😅 taziyelerde değil ama Mevlüt menülerinde olur bizde böyle 🥰