TombulHatun BlackMambaa_ doktorlar bile önerir şerbetli tatlınn yannda ayran içmek mideyi rahatlatır diye 😂
gshande BlackMambaa_ bütün tatlıların yanında ayran içerim dunyanin en güzel içeceklerinden biri benim için ve evet baklava ile tuketince baklavanın ağırlığını hafifletiyor gibi geliyor bana , doktorlar da kan şekerini dengelesin diye oneriyorlar galiba. 😀
ikiprensesannes Deleted35 afiyet bal şeker olsun kız tabiki de baklava ayranla yenilir bunun aksini iddia eden etmesin 🥴
Deleted35 ikiprensesannes ya bende bi garip ben miyim diyordum meğerse baklavayı ayranla yemeyenler garipmiş çoğunluk biziz çünkü olayı şimdi çözdüm 😂
ikiprensesannes Deleted35 şahsen baklava yemem sevmem de 😂ama sen öyle diyince kendini yanlız hissetme diye şey ettim 🤣
enerciiiii BlackMambaa_ çok vat öyle yapan tatlı ağır gelince mideyi rahatlatıyor biraz denedim bend ecunku gayet güzeldi🤣🤣
BlackMambaa_ enerciiiii Ay benim midem bulanır ya ben yapamam şuanda bile midem kalktı ikisini bir yiyip içersem kusmaktan beter olurummm
enerciiiii Deleted35 bende bir kere fıstık sarması ile ayran yemiştim gayet güzeldi kanka bosver sen linçleri biz bize yeteriz😅
BlackMambaa_ TombulHatun Hahaha midem bulandı adını duyunca ama birkere denicem sırf merakımdan umarım hastanelik olmam😂
Deleted35 TombulHatun serin serin ayran üstüne bol şerbetli çıtır minik tulumba tatlısı ya da baklava oh 😂😅