etoile sen bir de şekerli makarna tat sonra gel konuşalım 🙈🫢 kayınpederim hep yiyo ya anlamıyorum nasıl sevilebilir şekerli makarna

Deleted35 ben şalgam bağımlısı değilim ama marketten alıp ictiysen lezzetli değil ama onun satıcıları var bak o lezzetli oluyor bir bardak içilebilir. Ama boyle sürekli içilir mi bilemem balıkla güzel oluyor

selen_ ben ekşi şeyleri yiyemiyorum hatta böyle tik gibi bişeyim var bahsedince bile bi hoş oluyorum ağzım sulanıyor dişlerim kamaşıyor 😬

etoile kebapla şalgam tüketenlerde çok aslında bayıla bayıla içenler var benim damak tadıma uymamıştı aynen marketten almıştı eşim 🙃 o satıcılar nerde kız trenyoldan falan mı özel markalar mı

etoile yok ya normal bildiğimiz hazır ayran al marketten güzelinden olsun onla ye mis mis 🥰

etoile bende şekerli yemek yemem işte Erzurumlu birileri yiyor bahsettiğim üzere 😅

Deleted35 valla çok eskiden vardı ya Adana’dan getirten var ben iskenderin yanında sşira severim 😂 kebapların yaninda ayran ya da fanta sadece balığın yanında şalgam o da şalgam olmasada olur

Deleted35 eşim tarafında yok şekerli yemek bu İspir fasulyeai var ya hafif şekerli mesela onuda yemezler

Rouge ay biliyorum yemek yemeyi yapmayı seviyorsun ama böyle daha nizami uygun tatlar yersin gibi düşündüm herkes ayran tatlı sevmiyor 🙃😅

Deleted35 yok ayran tatlı yemem ama dikkat etmem uyuma normalde mesela canım isterse pilav ve makarna yiyebilirimn

Deleted35 böyle üzüm sen yapılıyor İskender için çok lezettli ya her yerde yok yanlış hatırlamıyorsam Bursa kebap evi de var