Medusa aynen baharat önemli kökenlerinde bi yerlerde Hintliler olabilir belki 😅
Çekirdek,ayran,baklava 🤤
Rouge ya sen yemezsin diye düşünmüştüm he öyle karmakarışık niye öyle düşündüm onu da bilmiyorum 🥰😅
etoile evet duydum sütle verildiğini sütle yiyemem ama yoğurt ayran iyi gidiyo sende seviyo musun öyle Etocum 🤗🥰
KARAMELLIMACCHIATO damak tadı tabi herkesin farklı 🥰
Kekillikamisci ben şalgam sevmiyorum ya onu seven ya çok seviyo ya da hiç sevmiyor zaten ben ağzıma sürmem bi kez tattım acıydı bide bana hitap etmedi 🙈😅
Gittibimilyarlikmobilya çocukken biri bize şekerli yoğurt vermişti yani tadinj hatırlayamıyorum ama bende bıraktığı duyguyu hatırlıyorum böyle bir daha asla yemek istemeyecegim bir karisimdi 🫣
Gittibimilyarlikmobilya ye mutlaka bence herkes baklavayı ayranla tatmalı 🥰😅
Deletedmom_18 bu nasıl bir şey nasıl sevmezsin ya 😜
etoile dene mutlaka etocum çok iyi oluyo 🥰😅
etoile sen bir de şekerli makarna tat sonra gel konuşalım 🙈🫢 kayınpederim hep yiyo ya anlamıyorum nasıl sevilebilir şekerli makarna
- Düzenlendi
selen_ ben ekşi şeyleri yiyemiyorum hatta böyle tik gibi bişeyim var bahsedince bile bi hoş oluyorum ağzım sulanıyor dişlerim kamaşıyor 😬
etoile kebapla şalgam tüketenlerde çok aslında bayıla bayıla içenler var benim damak tadıma uymamıştı aynen marketten almıştı eşim 🙃 o satıcılar nerde kız trenyoldan falan mı özel markalar mı