Medusa Deleted35 O arkadaşın işin içine baharatta eklemiş herhalde😂 Ben o kadar değilim ya bazı rafine zevklerim var sadece🤪
Deleted35 Rouge ya sen yemezsin diye düşünmüştüm he öyle karmakarışık niye öyle düşündüm onu da bilmiyorum 🥰😅
etoile Deleted35 Deleted35 genelde şerbetli tatlılar kesmesin diye ayran ya da süt verirler Urfa da biliyor musun genelde süt verirler ayran verende varmış
Deleted35 etoile evet duydum sütle verildiğini sütle yiyemem ama yoğurt ayran iyi gidiyo sende seviyo musun öyle Etocum 🤗🥰
Deleted35 Kekillikamisci ben şalgam sevmiyorum ya onu seven ya çok seviyo ya da hiç sevmiyor zaten ben ağzıma sürmem bi kez tattım acıydı bide bana hitap etmedi 🙈😅
Gittibimilyarlikmobilya Deleted35 Hiç denk gelmedim. Ama yoğurdu şekerleyip yerim ayran tuzsuz olursa baklava da bulursam yerim 😃
etoile Gittibimilyarlikmobilya çocukken biri bize şekerli yoğurt vermişti yani tadinj hatırlayamıyorum ama bende bıraktığı duyguyu hatırlıyorum böyle bir daha asla yemek istemeyecegim bir karisimdi 🫣
etoile Deleted35 ben sütle kunefeyi seviyirum ama baklavaya süt içmem ayran hiç icmedim deneyimlemedim ister miyim bilmiyorum 😜
etoile Deleted35 ben şalgam bağımlısı değilim ama marketten alıp ictiysen lezzetli değil ama onun satıcıları var bak o lezzetli oluyor bir bardak içilebilir. Ama boyle sürekli içilir mi bilemem balıkla güzel oluyor
Deleted35 etoile sen bir de şekerli makarna tat sonra gel konuşalım 🙈🫢 kayınpederim hep yiyo ya anlamıyorum nasıl sevilebilir şekerli makarna