Kizlaaar bir bucuk yil once actigim hesabi aktiflestirdim sirf post acmak icin😅🙈 esimle pazartesi gunu uzun yillardan sonra ilk defa basbasa kalicaz ben de farkli seyler denemek istiyorum ama hayvan gibi utaniyorum da bi yandan. Ne yapabilirim sizce? Oneride bulunsaniz? Bide gecelik aticam oylar misiniz? Happy kids te boyle bi post acmak imkansiz direkt dedim burda sorayim
Yardim yardim yardim🙈🙈🙈
Siyah herzaman favorimdir
newmommy_ yıllar sonra başbaşa eşinle 😬 nasıl evlilik o ayol
elmalitart askim cocuksuz yani cocugu emanet edicez ablama 2 yildan sonra basbasa olucaz🥰
newmommy_ ama soruyorsan kırmızı tercihim. Ve aldımda bunun nerdeyse aynısı güzel duruyor kırmızı rujla tamamlayınca
newmommy_ bi an n’oluyo dedim adam yurtdışından mı geliyo diye hfhfj
Kekillikamisci dimii ben de cok begendim🫠🫠🫠
elmalitart aa yok yok sadece baya uzun bi gece olucak ilk zamanlarimiza geri donucez yazarken bile heyecanlandim ahsjshdjs
elmalitart ya benim biraz kilom da var aslinda ama ertele ertele nereye kadar yani biraz tombul durucam bunlarin icinde de yine de giymek istiyorum ben ikisini de cok begendim kararsizim hala
- Düzenlendi
newmommy_ güzelce hazirlan ne güzel cocuklarinda yanında olmayacakmis bu fırsatı çok güzel degerlendir son saniyesine kadar hakkını ver bu güzel günün 😂😂😂🤩🤩
newmommy_ bence ikisi de değil 👻👻👻
Kekillikamisci iste farkli seyler denemek istiyorum da ne bileyim cosplay olur baska bi fantezi olur ama hodugum iste cok utanirim nasil yapiyim falan derken bi bakmisim gun bitmis
HurremSultan yaa 🥲🥲 babydoll tarzi seyler cok giyiyorum boyle seyleri ilk kez giyicem senin onerin var mi
newmommy_ utanma kız o senin kocan
Siyah ı ama daha farklı modellerde olabilir 😀
newmommy_ https://ty.gl/0ga9t3wppz ben bugün bundan aldım yorumları da iyiydi 🙈
HurremSultan senin geceliklerini merak ettim