• +18
  • Yardim yardim yardim🙈🙈🙈

Kizlaaar bir bucuk yil once actigim hesabi aktiflestirdim sirf post acmak icin😅🙈 esimle pazartesi gunu uzun yillardan sonra ilk defa basbasa kalicaz ben de farkli seyler denemek istiyorum ama hayvan gibi utaniyorum da bi yandan. Ne yapabilirim sizce? Oneride bulunsaniz? Bide gecelik aticam oylar misiniz? Happy kids te boyle bi post acmak imkansiz direkt dedim burda sorayim

elmalitart aa yok yok sadece baya uzun bi gece olucak ilk zamanlarimiza geri donucez yazarken bile heyecanlandim ahsjshdjs

elmalitart ya benim biraz kilom da var aslinda ama ertele ertele nereye kadar yani biraz tombul durucam bunlarin icinde de yine de giymek istiyorum ben ikisini de cok begendim kararsizim hala

newmommy_ güzelce hazirlan ne güzel cocuklarinda yanında olmayacakmis bu fırsatı çok güzel degerlendir son saniyesine kadar hakkını ver bu güzel günün 😂😂😂🤩🤩

Kekillikamisci iste farkli seyler denemek istiyorum da ne bileyim cosplay olur baska bi fantezi olur ama hodugum iste cok utanirim nasil yapiyim falan derken bi bakmisim gun bitmis

Siyah ı ama daha farklı modellerde olabilir 😀