newmommy_ elmalitart aa yok yok sadece baya uzun bi gece olucak ilk zamanlarimiza geri donucez yazarken bile heyecanlandim ahsjshdjs
newmommy_ elmalitart ya benim biraz kilom da var aslinda ama ertele ertele nereye kadar yani biraz tombul durucam bunlarin icinde de yine de giymek istiyorum ben ikisini de cok begendim kararsizim hala
Kekillikamisci newmommy_ güzelce hazirlan ne güzel cocuklarinda yanında olmayacakmis bu fırsatı çok güzel degerlendir son saniyesine kadar hakkını ver bu güzel günün 😂😂😂🤩🤩
newmommy_ Kekillikamisci iste farkli seyler denemek istiyorum da ne bileyim cosplay olur baska bi fantezi olur ama hodugum iste cok utanirim nasil yapiyim falan derken bi bakmisim gun bitmis
newmommy_ HurremSultan yaa 🥲🥲 babydoll tarzi seyler cok giyiyorum boyle seyleri ilk kez giyicem senin onerin var mi
HurremSultan simonedebeauvoir Ben genelde bizim mahallede bı iç giyim mağazası var yıllardır oradan giyiniyorum ama ordan kilot sutyen tarzı şeyler çok güzel oluyor. Trendyoldan da farklı seyelr görürsem alıyorum birde daha uygun Trendyol. Ama her aldığımı bulamadim çoğu eşimin telefonundaki trendyolda birde jartiyer takımı siyah 😂 ben mesela her zaman gecelikle çıkmıyorum böyle elbiseler giyiyorum içine güzel iç çamaşırları falan sözde çay icicez diye oturuyoruz masaya dglshdjd
MedavikPastam newmommy_ senin için trendyolda araştırma yaptım güzelce bunları buldum Bence bunlar daha çekici
Rouge MedavikPastam bunlar ne patlamıs poset gibi hic begenmedim valla patates cuvalı gibi aralardan fıskıran patatesler begenmedim hic şık degil görsel olarak cok kötü bir cekiciligi yok hic beğenmedim ama bu benim fikrim sak diye söylerim maalesef 😂
Usnac95 Rouge katılıyorum sadece sondaki siyah olanı beğendim. Vallahi senden görsel isteriz, olmadı eski posta etiket yap beee , bulamıyorum 😂❤️
Rouge newmommy_ bunları da beğenmedim valla demode ve kötü bana göre fikrimizi sorduğun için söylüyorum tabi zevkler tartısılmaz yoksa