successfulwoman MedavikPastam Babalarımız ayni.Annelerimiz farkli…❤️❤️❤️💐💐 Şaka şaka benzeten çok ama..Aykiri olmak kolay mi..
MedavikPastam successfulwoman hahahah bi an gerçek sandım successfulwoman Babalarımız ayni.Annelerimiz farkli…❤️❤️❤️💐💐
selen_ Rouge zevklerimi sorgulama 🙈 normalde şık ve sade giyinirim ama içimdeki frapan arabesk kadını bı yerde çıkarmam lazım 🫣Dansöz kostümü atmadigima şükredebilirsiniz 😂😂
MedavikPastam selen_ Ya sen benim gözümde böyle naif narin istanbul hanlmefendisisin. Boyun 1.77 52 kilo siyah saçlı beyaz tenli ince bilekli
selen_ Kekillikamisci ama ilk halin çok eğlenceli ve tatlıydı seni biz öyle çok sevmiştik geri gel geri gel 😂
Kekillikamisci selen_ ya herkese dalga konusu oldum sevenler vardı evet ama insanlar ciddi ciddi kırmaya başladı . Salak , kezban , cahil muamelesi yaptılar . Ayrıca teşekkür ederim 🌺
selen_ MedavikPastam içimde gizli bi yerde var o napiyim o alttaki varoş kokunu alırım diyen bir replik vardı ya 😂😂seviyorum bazen 🤷🏻😀
MedavikPastam selen_ kız ne alaka varoşluk falan zevkler tartışılmaz tabiki. Ben senin geceliklerine göre yazmadım bunu kaç zamandır böyle profil oluştu gözümde🥰
selen_ Kekillikamisci zorbalar her yerde vardır.Muhattab olma esprili birisin herşeyi ciddiye alanlar da sıkıntı 🌸😘
kleopatranizzz Kekillikamisci Aşkımm seni herturlu seviyorum ben♥️ ister şen şakrak ol, istersen en dişil enerjinle gel. Kimseye de aldırış etme
selen_ MedavikPastam şaka yapıyorum güzelim 😀ama normal hayatta abartı giymem zaten farklılık olsun diye aldığım bı kaç frapan gecelik var bir de hernes seviyorum renk olsun diye 😂
Kekillikamisci Rouge yok yok bı yerde gözüme çarptı kekikli tavukkk falan yazılmış bende yarabbilalemiiinnn dedim sustum 😂😂😂 yorumu hizli yazmaya calsyrm cocuklardan dolayi yanls tuslara basiyrm bazn 😂😂🌺