Kekillikamisci selen_ ya herkese dalga konusu oldum sevenler vardı evet ama insanlar ciddi ciddi kırmaya başladı . Salak , kezban , cahil muamelesi yaptılar . Ayrıca teşekkür ederim 🌺
selen_ Kekillikamisci zorbalar her yerde vardır.Muhattab olma esprili birisin herşeyi ciddiye alanlar da sıkıntı 🌸😘
kleopatranizzz Kekillikamisci Aşkımm seni herturlu seviyorum ben♥️ ister şen şakrak ol, istersen en dişil enerjinle gel. Kimseye de aldırış etme
MedavikPastam selen_ kız ne alaka varoşluk falan zevkler tartışılmaz tabiki. Ben senin geceliklerine göre yazmadım bunu kaç zamandır böyle profil oluştu gözümde🥰
selen_ MedavikPastam şaka yapıyorum güzelim 😀ama normal hayatta abartı giymem zaten farklılık olsun diye aldığım bı kaç frapan gecelik var bir de hernes seviyorum renk olsun diye 😂
Kekillikamisci Rouge yok yok bı yerde gözüme çarptı kekikli tavukkk falan yazılmış bende yarabbilalemiiinnn dedim sustum 😂😂😂 yorumu hizli yazmaya calsyrm cocuklardan dolayi yanls tuslara basiyrm bazn 😂😂🌺
Kekillikamisci selen_ canım Selen 🌺 teskkur ederim mutlu ettin beni ❤️ ben çok çabuk üzülürüm hemen küserim çokta çabuk mutlu olrum . Şu anda mutlu oldm harbiiii ,😂😂
selen_ Kekillikamisci canim 🩷 bende gamsızımdır,kimsenin beni üzmesine o kadar samimi laubali olmasına izin vermem.Hatta modumu düşüren şeylerden uzak dururum.İnsanlara bu kadar anlam yükleme senin samimiyetin içtenliğin bana geçiyor 💞🫂
Kekillikamisci kleopatranizzz ikiside uyuyo aslında güzel bı planım vardı dibine dibineeee diye basliycaktimda benimkide yattı 😪🤦 ne zamndr bekliom uyumanın sirasimi bee hödükkkkk 🙄🙄🙄
Kekillikamisci kleopatranizzz bebelere ninni acyorum onları uyutrken bu uyuyo ninniye civdivicaaammm 😂😂😂😂
Kekillikamisci selen_ gözyaşım pıtttt 🫂🫂🫂 teşekkür ederim güzel Selen . Güzel moral verdin bana 🫂🫂 şu an planlarimi suya düşüren kocama çok sinirliyim ama inan yorumun beni pambıkkkk gbi etti 😂😂❤️🌺