bukii27 hayır ne ÖZÜR diliyorsun aksine çok içten ve uzun uzun yazmışsın ben teşekkür ederim, ya bizim ailede hiç yok böyle erkekler anneci değil hanımcıdır kadınlar gelinler el üstünde tutulur onlar oturur bizimkiler hizmet eder asla aile içine kimse dahil olmaz ama benim eşim ve ailesi inanılmazlar kadınlar öyle aşağılanıyor ki bak eltim de memur kadın çoxuğınu 100 lira verip AVM de oyun evine götürdü diye kocasından laf yiyor, 14 Şubat’ta yazmış bana eşi hediye almamış ama işte herkese çiçek gelmiş inan sabaha kadar o kıza dertlendim sanah direk iş adresini istedim ki ona eşinin ağzından ben bir koca buket gül yolladım yani mutlu etmek çok güzel birşey ve ben eltimi yılda bir kez iki gün belki görürüm ama eşim benim bu kalbimi o kadar kırıyor ki değişmeyeceği belli bak ailenin diğer bir gelini büyük amcanın eşi kadın memur belediyede oğluna düğün yaptı amca baba olarak bir Kuruş masraf yapmadı krediyle bir bilezik aldı herşeyi yenge yaptı düğün fotosu gördüm içim acıdı kadın aile fotosunda tek takılıyor herkes eşiyle bu tek dikilmiş bunlar ailecek böyle bakınca e şimdi böyle olan vak 30 yıl sonrada böyle oluyor o yenge bizim geleceğimiz işte