simonedebeauvoir cok anacı babacıysa degismez bende gitmeye kalktım arkamda duran olsaydı belki hala daha cekmezdim.bunu belki bir iki ay dururdum sonra evi ayırırdı degerimizi anlardı gideceksen de çağırır diye gitne tabii ama çağırırsa bi aile opmak ocin cok daha iyi.. bilmiyorum bana gel diyen olsa ben bi denerdim esim istemezse bile en azından oyle mutsuz olacağıma böyle mutsuz olurum bi süre , biseyler rayına oturduğunda yüzüm gülerdi en azından hep tahammül hep sabır sevgiyi duyguları ezip gecen olaylar… gel diyolarsa durmazdım ama bana gel diyen olmadı kırgın mutsuz vi sekidle ilerliyo buraya da yansıttığım oldu evet seversin ayrı bsy ama ev ev üstüne olmuyo ve dayanamıyorsan eger git ailene bi dene belki çağırır çağırmazsa evini ayirmazsa bile sen düzenini kurar hayatının kalanını mutlu geçirirsin tabiki iyi düşün ben cok yoruldum mesela bitkinim.hic esimle vakit gecirmek istemiyorum eskisi gibi hersey bitiyo ama hersey…. ailesi gittiginde sevenilecek misin onu bu var bide bitik bi halde mi devam edeceksiniz yoksa yıpranmış…iyi dusun hepsi bi fikir elbette ama pisman olma yazmak kolay yasamak zor….