simonedebeauvoir aynı şeyleri yaşıyoruz bizde beraberiz iki oglum var kucukler bidaha cocuk düşünmüyorum esimle iyiyiz ama ben sabrettigim icin dua ediyorum bosanmak care degil inan ki o sebepten bosanip bir araya gelen arkadasim oldu yakın zamanda kimse icin yuvanın yıkma tamam cidden ben 4 senwdir cekiyorum cok zor sabret demek kolay ama sen bosansan yine zor ben yaparım diyosan maddiyat olarak ayakta kalabileceksen hem anne hem baba olabileceksen hic dusunme ama özlerim hala seviyorum birazda olsa umudum var diyosan sabret sen o düzeni bozarsın ama pisman olursan belki geri donusu olmayacak misal esinin senden sonra evlenmesini kaldırabilir misin ya da sen yeni düzenini kurabilecek misin ayrılınca bisey çözülmüş olmuyo annem bosandi inan ki düzen kurmak çok zor ha istersen yine bosan ben bosanma diye demiyorum pimsan olma diye diyorum keske deme belki deme geri dönüşü olmayabilir bende kova burcuyum aynı duygular icindeyim anlasamadigimiz anlaşılmadığım cok sey var ama yuvamı bozmak istemiyorum belki yakında giderler biseyler olur hayatımız cok güzel olur gecer hepsi çocuklarımız buyr psikolojik olarak rahatlarım seni cokk iyi anlıyorum ama sabret bence sabret değer kimse icin olmasa bile çocukların için deger senin icin deger insallah iyi gelir sana.. illa bosancam diyosan kararliysan da düzenini kur geriye hic bakma ailen arkandaysa rest cek hani senin icin en iyisi karar vermek bence bu kararsızlık bu olaylar seni cok yıpratmış belli ki insallah hayırlı bir yol bulursun …💐