xyzem Doktorunuz da normal demiş duruma. Kızımın 5 aylıkken telefonu bir yere koyup onunla ilgilenirken videosunu çekmişim eşime evde yokken o halimizi göstermek için, bakınca içim acıyor hala. Ağlamaktan morarıyor dudağı yüzü gözü alnı her yeri, sarılıyorum, sallıyorum, gazını alıyorum, kucağımda gezdiriyorum, yanına uzanıyorum, su veriyorum, emziriyorum asla hiç biri ile teselli olmuyor. 6 7 aya kadar böyle iki günde bir bazen her gün özellikle akşam olduğunda katılarak ağlama nöbetleri oluyordu. Bende ağlıyordum günlerce. Artık ağlamaktan bağırmaktan yoruluyordu ve bitap düştüğünde yarım saat bir saat sonra sakinleştirmelerim teselli etmelerim ancak çare oluyordu. Yani kolik bir bebek ise çaresi yok. Sizi çok iyi anlıyorum. Sadece geçecek diyebilirim. Hiç geçeceğine inanmıyordum, hem uykusuz hem duygusal anlamda bitik haldeyken umudum da kalmıyordu ama gerçekten geçiyormuş. Sadece bunların hepsini bir anda yaşadığınız için mânen fazla yoruluyorsunuz. Rabbim dayanma gücü versin, tez zamanda atlatırsınız bu süreci inşaAllah. ✨️