• Sağlık
  • REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️

HurremSultan adet düzenim iyi sayılır 2 3 gün gecikme yada erken olabiliyorum
7 gün sürüyor sakın oluyorum genellikle sinirlerim tavan yapmıyor 🤣🤣
Sezeryandan önce çok adet sancısı çekerdim ilk doğumdan sonra 5 yıl oldu hafif sancılarim oluyor
Molped ve sleppy kullanıyorum aklıma hangisi yatarsa
Günlük ped kullanmıyorum
Çok sancı olduğu zamanlarda ilk gün ağrım oldukça içiyordum

HurremSultan önceden hastanelik olurdum en güçlü ağrı kesicileri kullanırdım ilk gün ölüp ölüp dirilirdim sancidan ama ne olduysa ilk sezeryandan sonra oldu sancım kesildi canım normal bir sancı cekiyorum hafif ağrı kesici bile kullanmıyorum ama adetten sonra ki yumurtlama sancısı beni mahvediyor önceden de bu sancı olmazdı

HurremSultan ❤️düzenim son aya kadar güzeldi son ay baya bı gecikme yaşadım resmen
    ❤️ 4 gün sürer ve kocam 4 gün boyunca benimle hiç ilgilenmiyorum tripleri çeker 😁
    ❤️22 yaşımdayım hiç çekmedim şükür 🧿😁
    ❤️Molped
    ❤️Arada aklıma geldikçe desem yeridir
    ❤️ Hayatımın çoğu döneminde şiddetli ağrı cekmedigin için herhangi bir ialaca ihtiyaç duymadım ❤️

HurremSultan Merhaba 40 mı çıktığından beri regl düzenli.Normal de hastanelık olurdum ağrıdan ama artık hissetmiyorum bile olduğumu doğumun bana kattığı güzellik..umarım sizin de ağrılarınız geçer ben çok ağrıdığında ya doktor yada şerbetlı ılık su içerdim azalırdı ilaçlar o ek fayda etmezdi

eylull valla etmiyor canım eskiden bı ilacım vardı adet ağrısı için. Sonra hamilelik doğum vs. Derken onu da içemez oldum kaybettim. Şimdi meme dönemi bitsin yine gidip ilaç yazdiricam o ağrı için ilaçlar var çünkü

HurremSultan
      ✨Adet düzenim dengesiz biraz,hep 3-4 gün geriyə atar
      ✨iyi yönetiyorum,4-5 gün sürüyor
      ✨Bitki çayları içiyorum genelde
      ✨kotex
      ✨ Günlük ped kullanıyorum
      ✨ben pek yanaşmıyorum , ilaç içmemeye çalışıyorum 🎀🎀🎀

HurremSultan

Adet duzeniniz nasıl?

❤️1-2 aydır gecikmeyle sekteye uğradı ama aşağı yukarı 1 ay 😊4 gün civarı sürüyor aşağı yukarı olmadan daha gergin oluyorum ama regli başladığında sakinleşiyorum 😅

❤️Kabullenmek büyük lüks 🤣

❤️Kotex markasından başkasıyla rahat edemiyorum

❤️Hayır sağlıklı bulmuyorum. Nioli yağı küloduma kullanırım

❤️Regl döneminde ilaç kullanmıyorum beni direk kesiyor öncesinde kullanınca bile ileri atıyor o denli 😏

HurremSultan oluyorum ama nedense doğumdan sonra ağrım olmaz dedim evet doğumdan önceki ağrım gibi yok ama yine oluyo ağrıyo böyle içten içe kemiriyor beni😂 millet doğumdan sonra 1 sene regl olmuyo ben 40ım çıktı 1 ay sonra olmaya başladım 😂

HurremSultan adet düzenim düzenli 👍
        5gün sürüyor, adet olmadan 3gün falan duygu durumum berbat agresif ve çok çekilmez oluyorum çoğunlukla yönetemiyorum gelsin kavgalar 🥺 adet agrısı evlenmeden önce de aşırı olurdu evlenınce geçer dediler geçen bişey yok hâlâ çok agrıyor gündüz dayanılmaz olursa parol içiyorum birde iç çamaşıra takılan ısıtıcı ped den kullanıyorum iyi geliyor, ped olarak önceden kotex yada orkid kullanıyordum boykot ürün olduğu için artık Sleepy alıyorum, günlük ped kullanmıyorum, mecbur kalınca tabiki ilaç içiyorum 😊

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.