• Sağlık
  • REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️

Kızlar❤️
Peridede uzun zamandır regl konusunun geçtiğini görmedim hep sex hep koca🙃😝
Geleyim mevzumuzaaaa👻👻

❤️Adet duzeniniz nasıl?

❤️Kaç gün sürüyor ve bu sürede duygu durumunuzu nasıl yonetiyorsunuz?

❤️Adet ağrısı ile nasıl baş ediyorsunuz?

❤️En sevdiğiniz ve memnun kaldığınız ped hangisi?

❤️Günlük ped kullanıyor musunuz?

❤️Regl döneminde ilaç içmeye ne diyorsunuz?

HurremSultan Adet duzeniniz nasıl?

Düzen mi oda ne ?

HurremSultan Kaç gün sürüyor ve bu sürede duygu durumunuzu nasıl yonetiyorsunuz?

5 gün sürüyor karmakarışık duygular içerisindeyim bazen sinirli bazen tam bir İstanbul hanfendisi 🤣

HurremSultan Adet ağrısı ile nasıl baş ediyorsunuz?

Baş edemiyorum ağlıyorum 🥲

HurremSultan En sevdiğiniz ve memnun kaldığınız ped hangisi? Orkid
    Günlük ped kullanıyor musunuz? Evet

HurremSultan Regl döneminde ilaç içmeye ne diyorsunuz?

Bir kutu bitiririm diyorum ama içmiyorum 😂

HurremSultan
      -Genelde düzenli olurum aşağı yukarı aynı tarihlerde
      -ilk 3 gün yoğun son 3 gün tek tük şeklinde 6 gün yaklaşık bazen 5
      -bir hafta önceden agrasif olmaya başlarım hatta depresyona bile girmişliğim vardır maalesef bilsem de sebebini yönetemiyorum 😞
      -eskiden ağrım daha çoktu her ay iğnelerle ayakta dururdum ama doğumlarımdan sonra azaldı
      -haliyle ağrı kesici almadan dayanabilecek noktadayım ki zaten ilk başta ağrım olur ondada ilaç alırsam kesiliyor benim
      -birinci sleepy o yoksa kotex
      -günlük pedsiz yaşayamam heralde o kadar alışkanlık yaptı bende

HurremSultan
        ✅ Adetim düzenli çok şükür 💃
        ✅ Max 5 gün sürüyor. Duygu yönetimini bazen yapabiliyorum, bazen yapamıyorum.
        ✅ Ağrım olmuyor doğumdan sonra bitti 💃
        ✅ Yıllardır kotex kullanıyorum. Beni memnun ediyor 😅
        ✅ Günlük ped kullanıyorum.
        ✅ Ben ilaç içsem de beni etkilemediği için benim açımdan sorun yok.

HurremSultan
          Adetim 3 yıldır düzensiz hatta bugün 6 gün sonra lekelenme oldu daha da devamı gelmedi.

5 gün ile 9 gün arası bazen 10.

Sıcak su torbası ile ve hap zorda kalınca.

Şu an molped kullanıyorum.

Kullanıyorum

Öyle ağrım oluyor ki karşı değilim. Zorlanırsam içerim. Sadece belim değil kasık diz komple bacaklar baş sırt ağrım da oluyor ek olarak bulantım oluyor. Birde başlama ve bitmede migren eşlik ediyor.
          Ağrımı en çok ayaklarımın altına koyduğum sıcak su torbası rahatlatır ama tamamen geçmez.

HurremSultan

Allah allah sex ve koca muhabbetini hep kim yapıyor acaba 😁😁

❤️Adet duzeniniz nasıl?
          -🧚🏻‍♀️Çok düzenli. 28 günde bi olurum. Arada 2 3 gün kayıyor

❤️Kaç gün sürüyor ve bu sürede duygu durumunuzu nasıl yonetiyorsunuz?
          -🧚🏻‍♀️6 gün sürüyor. Duygu durumum o an değilde adetten önceki 2 3 gün cok sinirli oluyorum. Bazen kendimi tutamıyorum çok yönetebildiğim söylenemez 🤦🏻‍♀️

❤️Adet ağrısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
          -🧚🏻‍♀️Doğum sonrası ağrım biraz hafifledi gibi. Dayanamazsam ilaç alıyorum .

❤️En sevdiğiniz ve memnun kaldığınız ped hangisi?
          -🧚🏻‍♀️Kotex kullanıyorum

❤️Günlük ped kullanıyor musunuz?
          -🧚🏻‍♀️Önceden kullanırdım ama çok zararlı. Bırakalı yıllar oldu.

❤️Regl döneminde ilaç içmeye ne diyorsunuz?
          -🧚🏻‍♀️Çok ağrım olursa alırım.

HurremSultan

✨Düzenli oluyor yıllardır zaten bi kere olmadım hemen anladım bebe geliyor diye🫠
          ✨1 hafta sürüyor en fazla. Ben sinirli ve alıngan oluyorum, yönetimini de reglim diyerek sağlıyorum, he tamam o zaman diyo eşim😂
          ✨ Ağrım genelde çok çok fazla olmuyor olanı da sıcak su torbasıyla atlatıyorum hatta doğumdan sonra eskisi gibi ağrım yok
          ✨Kotex kullanıyorum, en yumuş ve rahatsız etmeyen o. Adet kabı da deneyeceğim aklımda hala
          ✨Kullanıyorum ama akıntımın fazla olduğu zamanlar sadece ve sürekli değiştirerek
          ✨İlaç içmem gerekiyorsa kullanıyorum tabi ki

HurremSultan Adet düzenim çok şükür hep düzenlidir ❤️
            7 gün sürüyor hiç aksamaz 😅 duygu durumumu kendi haline bırakıyorum ama ben zaten genelinde isyan eden ya da ağlak bir tip değilimdir, birde bayadir ben regl olmuyorum üst üste gebelik yaşadığım için unuttum regliiii 😅
            Aayy bunu söylesem mii söylemesem mi bilemiyorum nazara cokk inanan birisiyim ben cunkuuu 🫣 Benim regl’m hicc ağrımaz kiiii 🫢🤫
            En sevdiğim ped tabiki de KOTEX baskasını kullanmamm 😅
            Günlük ped kullanmıyorum ama günlük peçete koyuyorum bunu da burda itiraf etmiş oldumm 😅😅 ben ped yerine peçete koyuyorum her tuvalet sonrası atıp yeniliyorum 🤗
            Regl döneminde benim kızlık dönemlerinde ağrım oluyordu, Zayıflıktan 37 kilo olursan tabii kan akmaz ağrılı gecer ama 41 kilo olunca bende ağrı kalmadı, veee o en ağrılı dönemlerimde bile ne bir ilaç ne de bir iğne vuruldum. Ben çünkü ilaca ve iğneye karşıyım 👌🏻bir sonraki regili daha da ağrılı gecer. Benden size tavsiye sizde kullanmayın ✨

HurremSultan
            🩷Doğumdan sonra 15ay adet olmadım.
            Büyük nimetmiş.Şiskinlik hamilelik korkusu..
            🩷Şuanlık düzenli..
            🩷6gün sürüyor..
            🩷Çorap ve hırka giyiyorum.Üsütmemeye dikat ediyorum.Ve çikolataa..
            🩷Orkid veya BİM’in ki
            🩷 Sağlıklı bulmuyorum.
            🩷Adetimi kesiyor.Günü üzüyor kullanamıyorum

🌺Aşağı yukarı düzenli olur ara sıra bozulur düzeni
            🌺6 gün sürer ama genelde olmadan önce duygularım çok değişir yönetemem bazen ağlamalı bazen bağırıp çağırmalı ama kanama geldiği gibi geçer gider.
            🌺Ağrı ile baş etme yöntemim çoğunlukla ağrı kesicidir
            🌺En iyi ped kesinlikle kotextir asla vazgeçmem
            🌺Günlük ped çok sağlıksız kullanmamaya çalışırım missss gibi pamuklu külotlarımız var değiş değiş dur
            🌺Reglde ilaç içmenin hiçbir sakıncası yoktur bir çok doktora sorarak bundan emin oldum☺️

HurremSultan en fazla 5gün sürer 28günde bir olurum ağrım dogumdan sonra daha fazla oldu 🫠🫠 ped kullanıyorum kotex kullanıyordum ama bu ara cok sıkmaya ve taşmaya basladı degistirecegim ilac kullanmiyorum🙈

Rouge bu tartışmayı sabitledi.