Kızlar biz doğumdan sonra ilk ilişkimize hangi korunma yöntemini tavsiye edersiniz ben korkuyorum prezervatif uygun geliyo bana ama korkuyoum delşnir falan hamile kalırım bebeğim 1 aylık çünkü
Prezervatif kullanıyomusunuz
Kimse yokmuu
Laledmrrr oğlum 7 aylık ve 7 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyorum. Farkındayım iyi degil ama yapacak bısey yok
Laledmrrr biz prezervatif kullanıyoruz tabi güvenli değil ama yinede başka çare yok spiral taktiramam şu an ..ilaç için de Dr gidip danışmak gerek kafama göre doğum kontrol hapı almak istemiyorum ..yani her türlü zor..pre ile zevkte azalıyor hiç sevmiyorum
Laledmrrr bebegim 8 aylik geri cekilmeyle korunuyoruz ama cok korkuyorum hamile kalirim diye birde dogumdan sonra adet düzensizligi oldu her ay korkarak bekliyorum
Ben doğum yapalı 52 gün oldu prezervatif ile korunuyoruz, eşim de istemiyor prezervatifi fakat emzriyorum doğum kontrol hapı kullanamam galiba
Laledmrrr 15 aydır prezervatif ile korunuyoruz.
Laledmrrr prezervatif kullanamam çok kötü geri çekilmedende zevk almıyoruz spiral taktırdım rahatım🤣
Laledmrrr prezervatif kullanıyoruz bizde her ilişki sonrasında delinip delinmediğini kontrol ediyor eşim 😂
Pembekoala_ geri çekilme nasıl oluyo kızlar onu bilmiiyırumğü
Happykidstengeldimmmm zor oda acısı diyolar
BuseveMinigi ne güzel inşallah bizdede olur rabbimin gücüne gitmesin istemiyorum demiyeyim ama oğlum büyüdün biraz sonra diyorum