Kızlar biz doğumdan sonra ilk ilişkimize hangi korunma yöntemini tavsiye edersiniz ben korkuyorum prezervatif uygun geliyo bana ama korkuyoum delşnir falan hamile kalırım bebeğim 1 aylık çünkü

Laledmrrr biz prezervatif kullanıyoruz tabi güvenli değil ama yinede başka çare yok spiral taktiramam şu an ..ilaç için de Dr gidip danışmak gerek kafama göre doğum kontrol hapı almak istemiyorum ..yani her türlü zor..pre ile zevkte azalıyor hiç sevmiyorum

Laledmrrr bebegim 8 aylik geri cekilmeyle korunuyoruz ama cok korkuyorum hamile kalirim diye birde dogumdan sonra adet düzensizligi oldu her ay korkarak bekliyorum

Laledmrrr Burdaki herkes geri çekilmeyle korunuyormuş ama bununla kim vurduya gitme olasılığınız cok yüksek 😄 doğum kontrol hapı kullanın emziren annelere göre var cerazette prezervatif kullanın bide

Ben doğum yapalı 52 gün oldu prezervatif ile korunuyoruz, eşim de istemiyor prezervatifi fakat emzriyorum doğum kontrol hapı kullanamam galiba

eros eşinize güveniyosanız sorun yok en sağlıklısıds bu

Eylulkrg işte insan korkar ya damlasa bir damlada ki damlarda onlarında geliyo çok az boşalmadan