eeeyaniii belladonna teşekkürler yarın ilişkiye tam izin verirse o zaman sorarım kendisine nasıl olmalı diye 🙏🏻
dldkdld eeeyaniii benim ilk zamanlar düşük tehlikem vardı kanamam geliyordu son aylarda da erken doğum riskim vardı yasaktı zaten 🤷🏼♀️
eeeyaniii dldkdld hii anlaadımm o zaman iyi yapmışsınız. Bizde umarım yasak koymaz ya ya da bir sıkıntı olmaz inşallah 🥹 sağlıkla gelsin minişim hayırlısıyla 🙏🏻
selen_ eeeyaniii doktorun daha iyi bilir canım bünyeye bebeğin durumuna göre değişiklik gösterir ama ilk haftalar dikkatli olmakta fayda var
Deleted_15 eeeyaniii sağlıkla gelsin yavrun 🧡 tek tavsiyem korunun lütfen 🙏🏻 korunmasız ilişkinin belki de en kafa rahat olan hâlini yaşayacaksınız ama hem enfeksiyon riski hem de spermin rahim kanalı üzerinde etkisinden dolayı korunmayı öneriyor doktorlar 🙏🏻
eeeyaniii Deleted_15 bu konuda aklımda bir soru işaretiydi bilgi verdiğiniz için teşekkür ederimm 🫶🏻❤️🥹 amin inşallaah 🙏🏻
dldkdld HurremSultan bende öyle düşkün değilimdir bebişten sonra da genelde uyuyakalıyorum huysuz bir çocuğum var 🤦🏻♀️🤣
eeeyaniii mahidevran kızzz olur mu öyleee şey 🫢 elimde olsa kocamın kafasına tünicem 7/24 yapışık gezcez 😂😂 nasıl tiksiindiiiin
mahidevran eeeyaniii Benim hamileliğim çok zor geçti 7. Haftada mide bulantılatım başladı doğurana kadar devam etti sadeve kocam değil herşeyden tiksindim çikolatadan bile 😅 Allahtan eşim anlayışlıydı
eeeyaniii mahidevran yaa bende de hafiften bi başladı bulantılar allah korusun eşimden bulanmasın midem ya sevdiğim bir bey çünkü kendisi shdjsj