dldkdld eeeyaniii benim ilk zamanlar düşük tehlikem vardı kanamam geliyordu son aylarda da erken doğum riskim vardı yasaktı zaten 🤷🏼♀️
eeeyaniii dldkdld hii anlaadımm o zaman iyi yapmışsınız. Bizde umarım yasak koymaz ya ya da bir sıkıntı olmaz inşallah 🥹 sağlıkla gelsin minişim hayırlısıyla 🙏🏻
selen_ eeeyaniii doktorun daha iyi bilir canım bünyeye bebeğin durumuna göre değişiklik gösterir ama ilk haftalar dikkatli olmakta fayda var
Deleted_15 eeeyaniii sağlıkla gelsin yavrun 🧡 tek tavsiyem korunun lütfen 🙏🏻 korunmasız ilişkinin belki de en kafa rahat olan hâlini yaşayacaksınız ama hem enfeksiyon riski hem de spermin rahim kanalı üzerinde etkisinden dolayı korunmayı öneriyor doktorlar 🙏🏻
eeeyaniii Deleted_15 bu konuda aklımda bir soru işaretiydi bilgi verdiğiniz için teşekkür ederimm 🫶🏻❤️🥹 amin inşallaah 🙏🏻
dldkdld HurremSultan bende öyle düşkün değilimdir bebişten sonra da genelde uyuyakalıyorum huysuz bir çocuğum var 🤦🏻♀️🤣
eeeyaniii mahidevran kızzz olur mu öyleee şey 🫢 elimde olsa kocamın kafasına tünicem 7/24 yapışık gezcez 😂😂 nasıl tiksiindiiiin
mahidevran eeeyaniii Benim hamileliğim çok zor geçti 7. Haftada mide bulantılatım başladı doğurana kadar devam etti sadeve kocam değil herşeyden tiksindim çikolatadan bile 😅 Allahtan eşim anlayışlıydı
eeeyaniii mahidevran yaa bende de hafiften bi başladı bulantılar allah korusun eşimden bulanmasın midem ya sevdiğim bir bey çünkü kendisi shdjsj
mahidevran eeeyaniii Bende çok severim eşimi sevmez olur muyum ama işte o bulantı değişik bişet ya😅😅 ah bu hormonlar
Elisam2022 Bebek kese içinde, ilk 3 ay yerlesmeden dolayı ilişki pek onerilmez. Sonrasında bir sıkıntı yapmaz, kesede olduğu için dokunma hissetme duyma vs gibi durum olmaz. Tabi pozisyon sertlik önemli. Mesela sen altta olmamalisin göbeğin ezilmesin gibi gibi