Askkadini Moonlight_ benim esimin ve benim dogumgunum arasinda 3 gun var ben ohtiyaci olan biseyi yada Galatasaray formasi almayi düşünüyorum tras makinasi da aklimda mesela
Kekillikamisci Vurur yüze ifadesi 30 mu oldun bitanesi yazan bı pasta mükkkkkkkk 😂😜😜😜🫂. (30u kafadan attım sen eşinin yasini yaz ). 😂😂
Zamansiz_ Moonlight_ ben harika gaz veririm ama kendim hayata gecirmedigimden sevdiklerim yapsin bariggg😂😂☹️
Moonlight_ belladonna heycani olmaz kizz biraz ugrassin adam komple bantlasammi kendimi daha bir ugrastirici olur🤣🤣🤣
Kekillikamisci Moonlight_ valla ben birinde yazdirmatim agdjfk 😂😂 bu seferde senin bu dünyadaki tek hazinen karın aslanım yazdrdm 😜😜🤦
nununundunyasi Moonlight_ ben yorumları okumaya geldim 😼 herkesin eşi balık mı ya burda çoğu kişinin eşinin doğum günü ay 🤭 bizimki de 8 Mart ama şimdiden ne alsam diye düşündürdün sağ ol aşko 🫶🏻 bence bu sefer çok farklı olmalı bu zamana kadar ne aldıysan daha farklı olsun. Ben nasip olursa gebelik haberi vermek istemiştim ama sanırım olmayacak bu ay 🥲
Moonlight_ nununundunyasi yok askim benimki boga simdiden düsünmeye basladim sona kalip stress olmiyim diye🤣 evet bende öyle düsündümde iste düsünüyorum su anlik😅 stress yapma gülüm insallah en kisa zamanda bu müjdeyide vermek nasip olur en güzel sekilde 🙏🏻❤️🥰
nununundunyasi Moonlight_ sen biraz erken davranmissin anca bulurum kafasıyla herhalde 😂 yani imkanın varsa çok istediği ama pahada fazla bi şey alabilirsin belki. Aklıma geldikçe yazarım ben. İnşallah yavrusum ya bakalım daha yeni başladık Allah’ım ne zaman nasip ederse tabii 🫶🏻 ama doğum gününde verseydim fena olmazdı bee 🫠🫠
Moonlight_ nununundunyasi evet erkenciyim bu sene 🤣 tamam canim bekliyorum yeni fikirleri 😍 haklisin canim bende hep dogum gününde böyle süpriz yapmak istemistim ama bizde hamilelik haberini hep esim bana verdi🤣🤣🤣🤣