Askkadini yaa 3 günmü ne güzel denk gelmis🥰❤️
📢 1 Dogum günü meselesi..
Kekillikamisci hahahahaha öylemi yazdirsam pastaya 🤣
Moonlight_ ben harika gaz veririm ama kendim hayata gecirmedigimden sevdiklerim yapsin bariggg😂😂☹️
belladonna heycani olmaz kizz biraz ugrassin adam komple bantlasammi kendimi daha bir ugrastirici olur🤣🤣🤣
Zamansiz_ yaaa nedenn balimmm
Moonlight_ ben yorumları okumaya geldim 😼 herkesin eşi balık mı ya burda çoğu kişinin eşinin doğum günü ay 🤭 bizimki de 8 Mart ama şimdiden ne alsam diye düşündürdün sağ ol aşko 🫶🏻 bence bu sefer çok farklı olmalı bu zamana kadar ne aldıysan daha farklı olsun. Ben nasip olursa gebelik haberi vermek istemiştim ama sanırım olmayacak bu ay 🥲
Moonlight_
Doğru söylüyorsun mumyala kendini 😀
Deleted_15 yok askim benimki boga simdiden düsünmeye basladim sona kalip stress olmiyim diye🤣 evet bende öyle düsündümde iste düsünüyorum su anlik😅 stress yapma gülüm insallah en kisa zamanda bu müjdeyide vermek nasip olur en güzel sekilde 🙏🏻❤️🥰
belladonna dimi bencedeee 🤣
Moonlight_ sen biraz erken davranmissin anca bulurum kafasıyla herhalde 😂 yani imkanın varsa çok istediği ama pahada fazla bi şey alabilirsin belki. Aklıma geldikçe yazarım ben. İnşallah yavrusum ya bakalım daha yeni başladık Allah’ım ne zaman nasip ederse tabii 🫶🏻 ama doğum gününde verseydim fena olmazdı bee 🫠🫠
Moonlight_ valla ben birinde yazdirmatim agdjfk 😂😂 bu seferde senin bu dünyadaki tek hazinen karın aslanım yazdrdm 😜😜🤦
Deleted_15 evet erkenciyim bu sene 🤣 tamam canim bekliyorum yeni fikirleri 😍 haklisin canim bende hep dogum gününde böyle süpriz yapmak istemistim ama bizde hamilelik haberini hep esim bana verdi🤣🤣🤣🤣
Kekillikamisci uuuuu iddialiiii 😍
Moonlight_ Bilemiyorum artıkk🤪
Medusa korkuyorumm🤣
Moonlight_ mutlaka 🩷 nee nasıl yani hahah nerden bilebildi de haber verdii
Deleted_15 ilk hamileligimde ben direk kan verdim ve labaratuvarda esimin numarasi varmis neyse ben kani verdim ise gittim calismaya basladim bi kac saat sonra esimi aramislar pozitif diye esimde beni aradi tam ben patronun yanindayken askiiim hamilesiiin dedi ben tepki bile verememistim🤣
Ikincisinde ise evde test yaptim wcde dolapa koydum ciktim ardimdan hemen esin girmis wc o dolabi hic acmayan adam o gün acasi tutmus wcden benim testimle cikip aaaaask ikinci bebismi geliiyooooor diyerek yanima geldi 🤦🏻♀️😂 anlican hic süpriz yapamadim 🤣
Moonlight_ erkeklere hediye bulmak çok zor yaa😂
Gutschein İyi fikir ama😂
Eskobar Gutschein iyi fikirde kendisinede bisey almiyor ki adam🤣
Moonlight_ evet ilk sira onun sonra benim normalde ama ortada bulusuyoz napalim