Deleted_15 evet erkenciyim bu sene 🤣 tamam canim bekliyorum yeni fikirleri 😍 haklisin canim bende hep dogum gününde böyle süpriz yapmak istemistim ama bizde hamilelik haberini hep esim bana verdi🤣🤣🤣🤣
📢 1 Dogum günü meselesi..
Kekillikamisci uuuuu iddialiiii 😍
Moonlight_ Bilemiyorum artıkk🤪
Medusa korkuyorumm🤣
Moonlight_ mutlaka 🩷 nee nasıl yani hahah nerden bilebildi de haber verdii
Deleted_15 ilk hamileligimde ben direk kan verdim ve labaratuvarda esimin numarasi varmis neyse ben kani verdim ise gittim calismaya basladim bi kac saat sonra esimi aramislar pozitif diye esimde beni aradi tam ben patronun yanindayken askiiim hamilesiiin dedi ben tepki bile verememistim🤣
Ikincisinde ise evde test yaptim wcde dolapa koydum ciktim ardimdan hemen esin girmis wc o dolabi hic acmayan adam o gün acasi tutmus wcden benim testimle cikip aaaaask ikinci bebismi geliiyooooor diyerek yanima geldi 🤦🏻♀️😂 anlican hic süpriz yapamadim 🤣
Moonlight_ erkeklere hediye bulmak çok zor yaa😂
Gutschein İyi fikir ama😂
Eskobar Gutschein iyi fikirde kendisinede bisey almiyor ki adam🤣
Moonlight_ evet ilk sira onun sonra benim normalde ama ortada bulusuyoz napalim
Moonlight_ sen en iyisi lidl aldi falan al ev alışverişinde harcasın adı hediye olur😂
Yanına Tofeife koymayi unutma😂
Eskobar ahahahaha yaaaa cok romantikk🤣
Moonlight_ bu işler benden sorulur 😂
Eskobar tamam bi daha hediye konusunda sana gelicem hep 😅
Moonlight_ söylediklerimi ciddiye almıyorsundur inşallah😂
Eskobar yoldayim lidl Gutscheini almaya gidiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 yok kizz adam suratima bakar bu ne diye😅
Moonlight_ yaa hahahah hepsini çok tatlı öğrenmiş senin de ondan öğrenmen çok daha tatlı olmuş istesen plan yapamazsın bu şekilde 🤭 Allah’ım yavrularınla eşinle musmutlu bi hayat versin sana okurken ısındı içim 🫂🫂
- Düzenlendi
Deleted_15 amiin canim cümlemize knsallah cok sagol 🥰🙏🏻evet biraz farkli oldu güzel oldu yinede 🙈 Rabbim sanada insallah en kisa zamanda nasip etsin insallah canim dualarim seninle ❤️😍😘
Moonlight_ amiin yavrum benim çok sağ ol teşekkür ederim 🌸🩷