• Öneri
  • 📢 1 Dogum günü meselesi..

Deleted_15 evet erkenciyim bu sene 🤣 tamam canim bekliyorum yeni fikirleri 😍 haklisin canim bende hep dogum gününde böyle süpriz yapmak istemistim ama bizde hamilelik haberini hep esim bana verdi🤣🤣🤣🤣

Deleted_15 ilk hamileligimde ben direk kan verdim ve labaratuvarda esimin numarasi varmis neyse ben kani verdim ise gittim calismaya basladim bi kac saat sonra esimi aramislar pozitif diye esimde beni aradi tam ben patronun yanindayken askiiim hamilesiiin dedi ben tepki bile verememistim🤣
    Ikincisinde ise evde test yaptim wcde dolapa koydum ciktim ardimdan hemen esin girmis wc o dolabi hic acmayan adam o gün acasi tutmus wcden benim testimle cikip aaaaask ikinci bebismi geliiyooooor diyerek yanima geldi 🤦🏻‍♀️😂 anlican hic süpriz yapamadim 🤣

Moonlight_ sen en iyisi lidl aldi falan al ev alışverişinde harcasın adı hediye olur😂
      Yanına Tofeife koymayi unutma😂

Eskobar yoldayim lidl Gutscheini almaya gidiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 yok kizz adam suratima bakar bu ne diye😅

Moonlight_ yaa hahahah hepsini çok tatlı öğrenmiş senin de ondan öğrenmen çok daha tatlı olmuş istesen plan yapamazsın bu şekilde 🤭 Allah’ım yavrularınla eşinle musmutlu bi hayat versin sana okurken ısındı içim 🫂🫂

Deleted_15 amiin canim cümlemize knsallah cok sagol 🥰🙏🏻evet biraz farkli oldu güzel oldu yinede 🙈 Rabbim sanada insallah en kisa zamanda nasip etsin insallah canim dualarim seninle ❤️😍😘