Kekillikamisci selen_ teşekkür ederim Selen 😘😘 harika bı yorum yazmssn herzamanki gibi herkesi düşünmüşsün senin bu inceligin beni oldurecekkkkk 🌺🥳
selen_ Kekillikamisci Birini unutucam diye tırstım 🙈herkesin kendine ait bir tarzı var birlikte çok eğlenceliyiz 💞 cicikız moduna çok girdim 😂😂 teşekkür ederim canım 😍😘
bukii27 Deleted35 halen bir düşüp bir yükseliyor ya gece 12 den beri ayy klimalı oda kapatıyorum soğuk buz gibi oluyor açıyorum bu defa da olmuyor ateş düşürücü limonlu çorap bol su hepsini denedim hatta artık sabah ezanında kayınvalidemi çağırmak zorunda kaldım geldi 2 saat bekledik uğraştık düştü gitti şimdi tekrar yükseliyor
kleopatranizzz En kocacı @TombulHatun @Kekillikamisci En çok sevileni @HurremSultan @Rouge @aykirikadin @belladonna @ en güzel postlara sahip olan @superisi_ 🧚♀️🧚♀️ @HurremSultan her zaman kocacı veya ateşli diye etiketleniyor ama bence ondan da ağır basan bir tarafı var, kimseyi kırmadan yaptığı yorumları ve herkese sevecen yaklaşımı. En best yorumcular @Deletedmom_18 @etoile @MedavikPastam bukii27 selen_ Deleted35 @Medusa Mizahı sert ama bir o kadar da yapıcı,ve yumuşak yorumcular @Eskobar @kanalize @Rouge En kibar yorumcular @Pinkoooo @Deleted_15 Bakım severler @Rouge @Goat Eli en becerikli @Elisam2022 Forumun olmazsa olmazları @Deletedmom_18 @Rouge @Kekillikamisci Deleted35 @bukii27 @superisi_ @etoile @belladonna @Moonlight_ @MedavikPastam @BlackMambaa_ @Pinkoooo @ikiprensesannes @Medusa @meleksen1 @melebek @melaykeeee @Deleted_15 @aykirikadin Unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepiniz iyiki varsınız ♥️♥️♥️♥️
bukii27 TombulHatun ne güzel de özetlemiş yaa yicemm seniiii 😍🥰 Çok teşekkür ediyorumm bebeğim benimmm🥳
selen_ bukii27 dirençli düşüp çıkan ateşte doktora gitmelisin canım.Enfeksiyon kaynaklı(boğaz enfeksiyonu falan olabilir) ateş kolay kolay düşmez evde geçirmesi zordur.Dişten olsa çok çıkmaz.
Deleted35 bukii27 çok yükselirse birde soğuk press yap eklemlerine buki . Çok soğuk suya pamuk batır eklem yerlerine koy ısındıkça değiştir 🌺ah kıyamam ya keşke çocuklar hiç hasta olmasa çok zor gerçekten dikkat et ateş yükselmesi kötü .. peki diş ateşi falan mı yoksa öksürük hırıltı gibi bişey de var mı ?
bukii27 selen_ yok diş olduğunu düşünmüyorum evde 1 kaç kişi hastaydı muhtemelen onlardan geçti ya da bir ara çorapsız gezdi klimalı odada ondan da kaynaklı olabilir hemşire arkadaşımla irtibata geçtim olabildiğince evde atlatmaya çalış çok yüksek dereceleri görmezsen ve dirençli devam etmezse dedi onun için biraz daha bekliyorum çünkü hastaneler de salgınla dolu 🤦🏻♀️ ama son çare gidicem devam ederse oğlum 10 aylık ilk defa hasta oluyor elim ayağım birbirine girdi ağladım zırladım koruyamadım diye iğrenç bir geceydi
aykirikadin En Gruplarımı yazıyorum. yanlış anlamayın grubu! bildiğimiz grup sex falan değil 😜 🥳🥰😍🖤🧿En Güzel Kalbe sahip Kalbine Dünyaları Yerleştiren Grup: @HurremSultan🥰 @Buzlulimonatam🥰 @belladonna🥰 @Deleted35🥰 @Deletedmom_18 🥰 @bukii27🥰 @Askkadini🥰 @Cicekliperde🥰 @Yasak_elma🥰 @Yasooo🥰 @Yetoooooooyaaaaa🥰 @Zamansiz_ 🥰 @Etipetito 🥰 @Deli-hatun🥰 @Elisam2022🥰 @bitterdelisi24🥰 @Usnac95🥰 @Bsrkaya🥰 @Sokaklambasi🥰 @superisi_ 🥰 @Moonlight_ 🥰 @KARAMELLIMACCHIATO🥰 @kleopatranizzz🥰 @Rouge🥰 @selen_ 🥰 @Sedaa 🥰 @TombulHatun🥰 @Pinkoooo 🥰 @enerciiiii 🥰 @simonedebeauvoir 🥰 @umayimo 🥰 @gshande 🥰 @She_angel🥰 @Senanur-35 🥰 @arman 🥰 @Artemis_ 🥰 @kizsidikaa 🥰 @piyangobileti 🥰 @Nietzsche 🥰 @melaykeeee 🥰 @dnz23 🥰 @Deleted_15 🥰 @Prenseess_98 🥰 @zeytep 🥰 @offended_lady 🥰 @Deleted33 🥰 @fatima19 🥰 @Fatgi_ 🥰 @Pinkoooo 🥰 @Demokrit 🥰 🥳🥰😍🖤🧿En fedakarı olup,kendisini değil başkasını düşünen; @burcu21🥰 @Eskobar🥰 @etoile 🥰 @BlackMambaa_ 🥰 @MedavikPastam 🥰 @lidyaaa__ 🥰 @xyzem 🥰 @Burnumageliyoduslkmsn 🥰 @Afrodit 🥰 @Medusa 🥰 @Kekillikamisci 🥰 @meleksen1 🥰 @melebek 🥰 @Gittibimilyarlikmobilya 🥰 @Goat 🥰 @successfulwoman🥰 @taslan🥰 @yavrukus🥰 @kanalize🥰 @Susunbebekuyuyo🥰 @Bubenimoykumm🥰 @ikiprensesannes 🥰 @Copper 🥰 etikete çıkmayan varsa onlar en enlerım,benim suçum değil peride çıkarmamış etiketini yani sorun🌺🌺🥳
bukii27 aykirikadin Ya asil ateşli kadın bir geliyorsun bizi bizden alıyorsunn beee🤌🏻🫦🥵 Çokçaa seviliyorsunnn güzellik🥳
Deletedmom_18 bukii27 Canım çok geçmiş olsun,ateşten korkuyorsun anlıyorum ama ateş olmadan da iyileşmez.Vücudu savaşıyor şu an,kontrollü ol.Sakin kal,hasta olmadan hastalığı nasıl tanıyacak?
bukii27 Deleted35 aşkım başına yaptım etki etti biraz mesele tekrar yükseliyor olması enfeksiyon da olabilir umarım öyle bişey değildir diş olduğunu zannetmiyorum 6 tane dişi var hiçbirinde böyle olmadı 🥹🥹 çok teşekkür ederim aşkımm