Deletedmom_18 bukii27 Canım çok geçmiş olsun,ateşten korkuyorsun anlıyorum ama ateş olmadan da iyileşmez.Vücudu savaşıyor şu an,kontrollü ol.Sakin kal,hasta olmadan hastalığı nasıl tanıyacak?
bukii27 Deletedmom_18 ayyy gece halimi görecektin şuan zombi gibiyim aman o iyi olsunda benim hiçbir önemim yok çocuklar bebekler hasta olmasınn yaaa umarım atlatır yavrum yaaa biran önce çok teşekkür ederim aşkımmmm 💐
bukii27 Deleted35 aşkım başına yaptım etki etti biraz mesele tekrar yükseliyor olması enfeksiyon da olabilir umarım öyle bişey değildir diş olduğunu zannetmiyorum 6 tane dişi var hiçbirinde böyle olmadı 🥹🥹 çok teşekkür ederim aşkımm
bukii27 Deletedmom_18 7.ayda bıraktı keşke emseydi gerçi benim sütüm de aman aman yoktu son zamanlarda
Deletedmom_18 bukii27 Tamam canım,olsun. İyileşecek,kendini suçlama lütfen.Hasta olmayan çocuk yok ki ♥️
bukii27 Deletedmom_18 İyikiii burası ve sizler varsınız 🌸 Bizim ilk böyle büyük deneyimimiz bir daha da olmaz inşallah hiçbir bebek çocuk hastalıkla savaşmak zorunda kalmasın 🫶🏻
kleopatranizzz En kocacı @TombulHatun @Kekillikamisci En çok sevileni @HurremSultan @Rouge @aykirikadin @belladonna @ en güzel postlara sahip olan @superisi_ 🧚♀️🧚♀️ @HurremSultan her zaman kocacı veya ateşli diye etiketleniyor ama bence ondan da ağır basan bir tarafı var, kimseyi kırmadan yaptığı yorumları ve herkese sevecen yaklaşımı. En best yorumcular @Deletedmom_18 @etoile @MedavikPastam bukii27 selen_ Deleted35 @Medusa Mizahı sert ama bir o kadar da yapıcı,ve yumuşak yorumcular @Eskobar @kanalize @Rouge En kibar yorumcular @Pinkoooo @Deleted_15 Bakım severler @Rouge @Goat Eli en becerikli @Elisam2022 Forumun olmazsa olmazları @Deletedmom_18 @Rouge @Kekillikamisci Deleted35 @bukii27 @superisi_ @etoile @belladonna @Moonlight_ @MedavikPastam @BlackMambaa_ @Pinkoooo @ikiprensesannes @Medusa @meleksen1 @melebek @melaykeeee @Deleted_15 @aykirikadin Unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepiniz iyiki varsınız ♥️♥️♥️♥️
Kekillikamisci kleopatranizzz cano yaa 🌺❤️ teşekkür ederim ❤️ sende formun olmazsa olmazisin 🥳🌺 iyiki varsın
belladonna aykirikadin Şu peride de sen yorum yaptığında mutlu olmayan kasın yok net 🤌 Aykırı aşkım sen hepinizin gözdesisisin ♥️ Kalbin, zekan, duruşun 👌 Teşekkür ederim 😍
blackhoney Yaa ben o kadar aktif olamıyorum, herkesi çok iyi tanımıyorum ama içimin ısındığı 3 kişi var. Yakın bi arkadaşınla oturursun da kelimelerini seçmek zorunda kalmazsın çünkü o seni bilir ya , bu kişiler de öyle sanki. belladonna @etoile @HurremSultan. Hürrem senin bu kin tutamayan güzel kalbin, sıcak kanlılığın❤️ hep böyle kal. ( eminim daha nice böyle olanınız var. Hepiniz iyi ki varsınız ) ❤️