selen_ nasıl sexy zayıflanır yazmalıydın bak o zaman post uçardı 😅
Zayıflama
kleopatranizzz
Kleo linçlenmek mi istiyorsun 😅
belladonna Ahahah yok belki biri görürde açar dedim fjjf
kleopatranizzz
Sonra herkes üzüldün yaş tutsun peride 😅
kleopatranizzz inşallah inşallah bur gün bunu yazacak kadar ay yok uzunum çok zayıf olunca Safinaz gibi oluyorum ben 😂 zayıflatan seks pozisyonları yazmaliydim tüh taşardi buralar belladonna
selen_
Başlığı yeniden düzenle 😜😜
Madem uzunsun zayıflama Selen 😅
selen_ kendilerini o kadar gömmeseler de olur hahahaah
belladonna 5kilom var o bir gitse 😂aa degistiriliyor mu başlık dur bakiyim 😄😄
selen_ kullandım aşkım ben termal tayt giyiyordum birde bi korsen vardı taş gibi onu da giyip tabi altına o sıkılaştırıcı jel sürüyordum çok faydasını görmüştüm şimdi yine başlamak istiyorum ama nerdeee
selen_ evet değişiyor 😅
Ramazan ayında verirsin boşver 💃
Buzlulimonatam
Gerçekten etkili oluyor mu Ya
Buzlulimonatam jel markası neydi canım faydası oluyor mu başlayalim ya yaz geliyor giyilecek kıyafetleri düşün 😘
“Hiç bir yemek fit göründü kadar tatmin edici ve lezzetli değildir” yeni mottom bu 😂😂
belladonna nerden söyle hemen bulamadım hain planlarım var 🔪 🙈😂😂
belladonna ben ramazanda kilo alıyorum o tatlılar ağır sofralar orad kayış kopuyor bende 😂😂
selen_
Belki onun da süresi vardır ama Ardle değiştirir 😅
@Rouge ardleee sana ihtiyacımız var 😅
selen_
Benimde öyle Ya millet kilo verir ben alıyorum bakalım bu sene nasıl olacak 😅
selen_ Nasıl diyet yapıyorsun canım nerden nasıl başladın benimde fazlam var bir türlü veremiyorum şuan 62 kiloyum 55 düşmek istiyorum ama çok hamur işi yiyiyorum bu yüzden veremiyorum abur cuburu kestim ekmeği azalttım ama haftada 2 defa ya kek ya kurabiye ya pasta felan yapıp yiiyorum vazgeçemiyorum 😂
kleopatranizzz gömme de benim gibi olun😂😂
belladonna özenli sofralar oluyor ya birde açıkip bir anda yemek yiyince eritmesi gece zor oluyor 🤷🏻😂