gulsen21 ben burada kalmak istemiyorum ki. Kimim kimsem yok ve annem hasta durumu kötü onun yanında olmak istiyorum. Buradan soğudum iyice.

Pinkoooo evet bende bunu düşündüm ama annesi yüzünden arkama düşecek birisi değil. Gelmesem aramaz yanı sadece cocugunu ister

bukii27 çok teşekkür ederim bende seninle aynı düşüncedeyim ❤️

erman Bence önce Türkiye’yi ailenin yanına dön zaten onların eşinin veya kayınvalidenin senin arkandan yapmış olduğu tutumlar sana çok fikir verecektir Esin bir şeyleri düzeltmek için çabalarsa yuvanı yıkma derim tabii seni mutlu edecek şartları sağlarsan veya da bir geldin ama zaten hiç kimse arkana aramıyormuş bu zaten çok daha kırıcı bizim bir şey söylememize gerek kalmadan cevabı ortaya çıkar bu sorunun

Aynısını benim Kuzenimde yaşamıştı Hollanda’dan Ama onun çocuğu yoktu aynı evin içinde yaşıyorlardı aynı eşi Sorumluluk sahibi almamış küçük bir çocuk gibiydi dayanamadığı için Türkiye’ye kafa dinlemeye geldi arkasından gelmesin dediler mesela yani sen bir gel ama boşanmaya dair bişey deme

erman boşver ozman canım ailen arkanda valla kalma bunun yanında sana yapmadıklarını birakmamislar ve ailenden uzaklaştırmaya çalışıyorlar buna izin verme

erman karsina al son kez konus biraz sure ver yapamiyorum cocugumuzada ayri buyutmek istemiyorum de belki ciddi oldugunu anlayinca evide bulur hem

erman
          Ne yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Kim bilir daha yazamadığınız neler var.
          Her zaman güçlü ve sabırlı olun. Kendinizden ödün vermeyin. Kararlı olun aynı zamanda.
          Boşanma kararı almakta Kolay bir karar değil.
          Umarım en doğru olan kararı verirsiniz 🙏🏻

erman hakkında hayırlısı olsun çekim benim seni çok iyi alıyorum çok iyi bir karar vermişsin ne güzel babanda destek olmuş sana hiç durma git derim zate eşin adam olsa seni tutardı ayrı eve çıkardı aile olmayı beceremeyen adamdan uzak dur kuzum senin için yeni başlangıç senin için daha iyi olacaktır.❤️

belladonna ah ah daha neler var canım neler bunlar denizde su damlası kalır. Çok yorgunum gerek mental gerek beden olarak ve bebeğime yeterli ilgiyi veremiyorum sürekli beni ağlarken görüyor :(. Bu kararı almak benim için çok çok zordu ama sanırım en doğrusu bu. Birbirimizi bu kadar yıpratmışken bir şans verip birşey olmamıs gibi devam etmek artık çok zor🙏 desteğin için teşekkür ederim.

Zamansiz_ bu konusmayı aylar önce yaptım canım hemde defalarca ama taşıma suyla değirmen dönmüyormuş bunu anladım

xyzem bunlarda öyle der biliyorum. Daha gitmeden git demeye basladılar zaten

erman
                  İnşallah dilediğin gibi bir hayatın olur canım 😊

erman o zaman baban sana mis gibi kucak açmış kızın ve senin için hayırlısı neyse o olsun

Yanlış bilgilendirmek istemem ama kadın sığınmaya girersen belki sana yardımcı olabilirler. Kaynana ile yaşıyorum. Eşim ben ile çocuğuma düzgün bakamıyor? Günaha girmek istemem tabi yanlış bşy olmasını da istemem. Sadece şahsi fikrimi söyledim canım
                  Herşey dilediğin gibi olsun inşallah

Ah kuzuum ahh. Biliyormusun genelde yurtdışlarında yaşayanlar gelinleri türkiyeden alıo. Aileden kopartıp yanlızlaştırıolar onlarjn bir nevi hizmetçisi gibi oluyorsun onlara muhtaç oluyorsun. Bende 6 yıllık evliyim bende yurtdışına gelin geldim. İnan benimde çekmediğim kalmadı bnm eltim burda yaşıyor ailesi burda mesela ona yapamıolar kiöse karışamıyo ama benim herşeyime karışıolar ben pasif biride değilim konuşurum ederim ama inan ailen yoksa yanında hep ezerler. Bide bir adım attıysan geri adım atma. Bende boşanmayı düşünüyorum 2 çocuğum var ve gerçekten bende çok bıktım. Neyi nasıl yapacağımı bile bilmiyorum avukat desen 1 ton para istiyo ve o parayı nerden bulacan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️