[silindi]
Pembekoala_ 🤣kids ten geldin 🤪
Pembekoala_ 🤣kids ten geldin 🤪
[silindi] evet😅
Pembekoala_ bnde.ordan geldim ama nicki değiştirdim🤣🤣
[silindi] bende baska isim yaptım 😌
Piruze evet genelde izliyoruz seksten once dusa gırmem gerekirse ben gelene kadar o izliyo veya o gelene kadar ben ızliyorum
yavruceylan gercekten izin veriyomusun? Yani hemcinsim oldugun için merak ediyorum. Başkasının vücuduna bakıp zevke gelmesi gercekten seni mutlu ediyormu? Ediyomus🤮
[silindi] bende kidis ci yim 😂😂 ordn merak için geldim
Happykidsci bende 😅
Pembekoala_ ne var bunda sıkıcı cıftlerden olmadık asla 4 sene olacak her sefrinde dolu dolu ateslı seks yapiyoruz sızın gibi yarım saatte gir cık oldu bitti degıl🤣
yavruceylan sıkıcı çift demeyelim de😌başkasının organına baksam bundan haz alsam asla eşim oracıkta bogar benı. Yani bana bıraz tuhaf geliyor 😌kocam bana bakıp bana haz almasını isterim nıye baskasına bakıp zevke gelsinki🤪tabiki bakış açılarımız farklı saygı duyuyorum 🧸
Pembekoala_ canim oda sızin görüsünüz anliyorum olabilir herkes fantezik olcak degil😆
yavruceylan fantezik degil midesizlik,günah,haram daha cok sayabilirim😌bana göre dogru olan adam dediğin “karısını cıplak erkeğe baktırmaz” bana göre doğru olan “ kocasını çıplak kadına baktırmaz” 😌💕 tabiki sen kocanı çıplak kadınları baktırabilirsin , ona baksın, haz alsın benim kocam asla bakamaz kumandayı götüne sokarım valla☺️🥰
Avare bana göre dogru olan adam dediğin “karısını cıplak erkeğe baktırmaz” bana göre doğru olan “ kocasını çıplak kadına baktırmaz” 😌💕 tabiki sen kocanı çıplak kadınları baktırabilirsin , ona baksın, haz alsın benim kocam asla bakamaz kumandayı götüne sokarım valla☺️🥰
Piruze televizyon da öpüşme sahnesi çıksa başımızı çevirirz ya ben kocamdan memnunum başka erkeğe bakıp haz almak çok saçma ,şükür ki biz bu taRZ şeyler bize ters
Pembekoala_ karısının başka bı erkeğin bedenine bakarken müdahale edemezse sevgisinde şüphem olur vallah