Artemisss MedavikPastam aslında ramazan da sahur yapmadan oruç tutup akşam da tatlı niyetine sağlıklı bir seçenek tercih etsen ya da tatmin edecek kadar istediğin tatlıdan yesen verirsin biraz da hareket ekle yürüyüş bile olur yani
MedavikPastam Artemisss Emzirdiğim için oruç tutamadım ben ya. Günlük 2 saat yürüyüş yapiyorum oğlumu gezdirirken. Yaktığım kaloriyi tatlı yerken alıyorum tekrar. Son zamanlar nefsime hakim olamıyorum herşeyi yemek istiyorum, benim nefsimi terbiye etmem lazım😬
MedavikPastam Cicikiz agsgsh biri browni ile bozdu diyeti, diğeri baklava ile en sonunda herkes bozunca ben de gidip tiramisu yedim😂
MedavikPastam yeso Sen bence vücut şekillendirmek istiyorsun kilo almak değil. Öyleyse spor yaparak şekillenebilirsin.
yeso MedavikPastam almakta istiyorum kuzum ama alırken göbekten almak ıstemiyorum ama kaçınılmaz son 😂
MedavikPastam yeso hahhajaha bak kaş çıkarayim derken göz çıkarma. Bi anda göbüşün çıkar sen kilo almaktan vazgeç
zeytep MedavikPastam ben üç kilo verebildim😅😂Bi ara kaçmak yapsamda, spor ve sonraki öğünlerde dikkat ettim, şimdi niyetim biraz daha vermek, grup sessizleşti pek bende bir şey yazmıyorum ama ben gizliden devam diyete😅😂