MedavikPastam Deleted_15 boyun kaç senin canlm? eğer boyun kilona uygunsa diyete gerek yok sadece sağlıklı beslen yeter. Bunu yazmamın sebebi mesela 55 kilo birisi gelip ben de diyet yapıp 50 kilo olmak istiyorum demesin😁😁
MedavikPastam buzdankalpler Kekillikamisci Tonight_00 Kızlar grubu kurdum ama sizi gruba salamadım. Grup kurarken isim arama yeri var orada sizin adınız çıkmıyordu bir saattir uğraşıyorum🥲😬
MedavikPastam bukii27 bukii27 zeytep selen_ Tonight_00 Moonlight_ Kızlar Yarına kadar bekleyeyim herkes gelsin Grup kuracağım
zeytep MedavikPastam Benimde diyet yapmam gerekiyor, yaza düğünler var ama ben hâlâ yarınlar yokmuşçasına yemeye devam ediyorum.🥹
selen_ MedavikPastam diyetteyim ve iyi gidiyorum 😂ama ya sizin attiklarinizi canım çeker onlarıda yapıp yersem 😭😂
Tonight_00 MedavikPastam aynı dediğin gibi hergun başlamaya karar veren ben ama bir türlü baslayamayan 😢😢😢
elifahmet MedavikPastam beni de ekleyinnn polikstrn dolayı kilo alımı oluyor ilaç kullanmıyorum 73 oldum 😒
Deleted_15 Deleted_15 bu arada yakın zamanda sağlık sebeplerinden ötürü 1 aylık diyet yaptım 3 kilo kadar gitti ama gene yediğim için 2 kilo tekrar almışım kârdayım gene nihahahha
Deleted_15 MedavikPastam gluten diyetiyle 3 kilo birden gitti tavsiye edilir. Ben diyetisyenle vermiştim size de hocalık yaparım siz yabancı değilsiniz adam başı 10000 milyor dolar+1 paket Niveaya danışmanlık yaparım 😂
MedavikPastam Deleted_15 biz milyordeer degiliz canım nereden bulalım o kadar parayı. Ama diyet listeni paylaşırsan sana garnierin peeling’in hediye edebilirim ahahahahahhahaha
Deleted_15 MedavikPastam ben sizi milyorder saniyordum meğer siz fakirlikten mide küçültmek için diyet yapiyomussunuz 🤭 garnierin peelingi için kurşun atar kurşun yerim hahshah listeyi bulursam paslarim aşko