enerciiiii MedavikPastam olmaz zaten de birden kesmektense az yemeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorum da o yüzden
MedavikPastam Huysuzlilo ailecek yağlanmışsınız aşko. Nerde satılıyor bu yağ eczanede kozmetik mağzasında bimde nerde?
MedavikPastam Huysuzlilo ben doğuma 87 ile girim 90 ile çıkmıştım ödem tutmuştum şuan 78 im altı ay oldu
MedavikPastam Huysuzlilo 45 kilo için 1 sene diyet yapman gerek dkfkdkfk aman ben 70 olayım şimdilik yeter gerisine bakarız
buzdankalpler MedavikPastam geçtiğimiz günlerde başladım egzersiz ve yediklerime dikkat etmeye ama öyle aman aman diyet yapamıyorum… mesela bgn sabah herşey mükemmel her şey sağlıklı beslenmeye uygun ama akşam tatlı yedim 😭 yinede gruba dahil olabilirim 🫶
MedavikPastam buzdankalpler Kekillikamisci Tonight_00 Kızlar grubu kurdum ama sizi gruba salamadım. Grup kurarken isim arama yeri var orada sizin adınız çıkmıyordu bir saattir uğraşıyorum🥲😬
anonim9 MedavikPastam kız bacım benide yaz 90 kiloyla 😂😂 ama 1 hafta 10 gün sonra baslayim ben yaaa evimi taşıyacagimmm 7 aylık bebeklee işim çok zor 🙄🙄 sizden goreyimm bende. Benide alll benideee 😂😂
derya36 MedavikPastam Bende katılmak isterim her gün baslicam diyim erteliyorum azim şart istikrar sıkıntım var 🙄