HurremSultan ben insanlara çok anlam yüklüyorum
Aslında hiçbirisi verdiğim değeri haketmiyor
Şunu biliyorumki hayatı zehir etsem çok mutlu olurdum ev araba para pul istesem gayet keyfim yerinde olurdu ailemi yanı başıma alsaydım herşey çok güzel olurdu bende hep ezsem hep onlar alttan alırdı
Bana örneklendirmeyle geliyorlar kuzeni var onun eşi herkesin içinde laf ediyormuş işte çocuğun mamasını ayarlayamıylrsun şöyle böyle falan ama o kimse karışmasın diyormuş katlanıyormuş ne dediğini bilmiyormuş eşi bunun eğitim seviyesi aile sevisi yüksekmiş adam biraz yerini bilmiyormuş herkes aynı durumdaymış ablam gülüp geçiyormuş sürekli ben ortaya geldiğimde sende şöyle sende böyle diyorlar ama çeviz kabuğunu doldurmayacak şeyler herkesin başına gelebilen normal şeyler
Ben 4 senedir söylüyorum herkesin evliliği gibi bi evlilik istemiyorum ne yani içkisi sigarası kumarı şiddeti yok diye huzursuzmu yaşayım evet bunları yaşayanda var allah sabır versin yollarını açsın ama bizim iyi güzel yaşayabilme şansımız var sadece biraz anlayış niye bu kadar zor ki anlamıyorum küçük şeyler ya çok küçük ben ona işten gel evi sil süpür falan demiyorumki dememde yani sadece destek versen bunu görsem yeterli olacak
Birde teftiş meselesi var hiç değinmiyorum bile doldum doldum bir gün herkese iyi taşacağım taşmakta istemiyorum sadece uzaklaşmak istiyorum mesafe iyi olacak kalp kırmak onun yükünü taşımak istemiyorum