Rouge Huysuzlilo hahaha kıız ne makarna tanrıcasııı bende öyle bir sans var ki muhabbeti bile yarına taş eder allahın sevdiği kuluyum direk carpılıyorum böyle seylerde
meleksen1 kanalize valla öyle çok zor alıyorum ya doğuma kadar 55 tim ve çok mutluydum kilomdan çalışıyordum düzenli yemek yiyordum o şekilde kilo almıştım suan iki öğünü zor yapıyorum çocuk olunca ☺️
kanalize meleksen1 aynen çok iyi anlıyorum seni evde yalnız kalmak istemiyorum sırf bu yüzden Allah yardımcımız olsun inşallah 🫶🏻
Mommy12 Rouge Çok teşekkür ederim 🌸 evet fazlasıyla zor. Ülke değiştiriyoruz artık vatanımıza dönüyoruz ☺️
Mommy12 Rouge evet 2 sene Tr dışında geçirdik görev sebebiyle. Çok güzel yer ama ille de vatanım🥹 isteyen istediğini desin umrumda bile değil 🤪 Çünkü yaşadıklarımızı biz biliriz ☺️
Rouge TombulHatun cok güzel oldu yanına salata yaptım kasık salatası bol ekşili kücük kücük ve bekletiyorum bilerek daha güzel olsun diye 😂
Eskobar kanalize eşime sorayım artık almıyor Birde krem peynir vardı sahnemiydi adı ne onuda yiyorduk ondada varmış burger ekmeklerin içindede alkol varmış Ay herşeye bişey karıştırmışlar bizde yiyoruz öyle
kanalize Eskobar doğrudur üzüldüm ama ben yemekten zor vazgeçerim çünkü herşeyde mutlaka bir hile vs var kısıtlanmak da nereye kadar 🥲
gshande Rouge evet bizim evde olabildiğince az pişer özellikle makarna😀 artık sonuca varıp yemeği yapıp çoktan yemişsindir diye düşünüyorum 😀
Rouge gshande lazanya olmaya yakın salatam bol eksili baya özenilmiş cok güzel oldu bekliyorum simdi salata iyice özlessin diye😂
Rouge ikiprensesannes yemek yerken zevk almıyorsan yemek yaparken zevk almıyorsan hayattan nasıl zevk alabiliirsiiinnn dünyanın en güzel seyi keyif tat alarak yaptığın en önemli aktivite 😂😂