hamile kalmamak için yardim
Elifff34 karı doğuruyor zaten sorun istememesi postu mu karıştırdın kız 😂
Susunbebekuyuyo Sinirlenince hiç zarif olamıyorum ya 🥲🥲
hayal70 doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz. Ben de emziriyorum cerazette emzirenler için uygun. Biz prezervatif+ hap ile devam
Cilekliturta6 hap kullanmak istedim ama 3 tane bebeğim olduğu için hergun almam gerekiyormuş bende unuturum diye iğne yapmayı önerdi sağlık ocağındaki hemşirem iğne yaptırdım ama yinede çok korkuyorum
HurremSultan valla istemeden oldu desem kimse inanmaz ama hep eşimin hatası yüzünden
Susunbebekuyuyo ayyy hiç sormayın ya herkes bana şok oluyor zaten
kleopatranizzz evet ama benim canım çok yanıyor o yüzden geri çekilme yapıyor afedersiniz ama bosalamadim dediği için hamile kalıyorum
hayal70 maşallah Allah bağışlasın 🥰 valla ben şahsen de napacagimi bilmiyorum 🥴 doktora sorsana onlar daha iyi bilir
hayal70 istemeden olduğu belli kanka ben inandim şahsen,😂😂😂kimse bile isteye yaomaz ucunu pes peşe 😂😂
bukii27 doğurur doğurmaz hamile kalınabiliyosa öyle olmuş. Matematik öyle söylüyo
hayal70 boşalsa ne olacakmış allah bilir 😂 eşinin boşalamamalarından emin kisin peki? Darısı isteyip de çocuk sahibi olamayanların başına. Bundan sonrası için spiral dahi tek başına kurtarmaz bağlama işini 3. Çocuktan sonra yapıyolar ama yaşın sorun olur mu bilemiyorum.
hayal70 iğneden sonra lekelenme cok oluyor diyorlar sizin oldu mu. Bi de iğneyi nerden alıyorsunuz ben de mi öyle yapsam
- Düzenlendi
buzdankalpler bir bankacı olarak o an kafam basmadı 😂🤌🏻
hayal70 23 yasında 3 çocuk vay be helal valla 30 yasında 1 cocukla zor bas ediyorum
nuryollanna 32 yaş 0 çocuk 😂 hala daha düşünüyorum acaba o enerji yeterlilik bende var mı diye
bukii27 bazı çocuklar 1.5 yaşına kadar emiyo bazıları 2 yaşına kadar. Ben şey düşünüyorum 2 bebeği birden mi emzirdi sırayla mı
buzdankalpler yavvv 😂😂 gülecem kusura bakmayın benimki 7 ay emdi ya keşke daha çok emseydi
buzdankalpler bende istedim ama yaşımdan dolayı kapatmiyorlar
Cilekliturta6 yok lekelenme olmadı bı gün boyunca çok ağrım oldu sağlık ocaginda yaptırdım iğneyi kendim eczaneden aldim