m123 Eşimin haberi yok sigara kullanıyorum. Neden gizli diyenler olacak eşim ve ailesi güya muhafazakar cok ters onlara gore ama her halti yerler afedersiniz mesela esim dindar gecinir kredi cekip borsaya para koymus fazi haram degil ama sigara buyuk gunah kendilerince. bi Paket 4 5 gün yada 1 hafta gidiyor çok içmiyorum. Neyse kirli sepetinde oğlumun temiz bezinin içinde paketim vardı 15 dal sigara vardı pakette. Sabah çamaşır attım onu da atmışım fark etmeden. İçi hep tutun olmuş makinenin paketi buldum büzülmüş bi şekilde 10 tane falan izmarit de çıktı. Alttaki pislik dolan yeri varya çeviriyorsun orayı actim bisey çıkmadı boş çalıştırdım bida. Başka biyerinde birikir mi makinenin. Giderden gitmiş midir kalanlar. Dediğim gibi paketin dişini buldum çalışmasında da sıkıntı yok bisey olur mu sizce
enerciiiii m123 olan sigaray oldu bende gizli içiyorum dediğin gibi bana da 1 hafta gidiyor bir paket sadece canım çektiğinde icebileyim diye bulunduruyorum geçenlerde yakalandım alttan Allahtan fazla kızmadı ama ilerlerse kızar boş cListir makineyi birdey olacağını sanmıyorum
Moonlight_ m123 aynisi basima geldi ben gizli icmiyorumda esim paketi hirkasinin cebinde birakmis bende makine calistircam hirkayida bakmadan atmisim bütün paket bu sekilde ziyan olmustu 🤣
m123 lixy aynen onuda yapicam. Sıkışan bisey olsa alttan çıkardı dimi. Bikere corap sıkışmıştı orayı acmistik
Zamansiz_ enerciiiii neden bu kadar gizli🫠 bende iciyorum bagirip cagirdi bi zevkim var onada bi zahmet karisma diye cikistim simdi kendi alio bana 👀🥲😂
m123 enerciiiii kendi içiyorsa gene çok sıkıntı olmaz benim esim de içmiyor ailesine de çok ters geliyor. Bende eşim evde yokken içiyorum ondan uzun gidiyor paket. Evde olduğunda da bodrumda ekmek ocağı var oraya üfleyiveriyorum çöp atmaya çıkıyorum 5dk ihtiyaç molası 🤣 sen napiyon eşin varken kriz gelince
enerciiiii Zamansiz_ onun yanında içsem bile hoşnut olmuyorum bu durumdan kendi de içmiyor zaten ondan belki de
m123 Zamansiz_ benim öyle bisey mümkün değil. Eşim çok değişik ya ve ailesi de çok tuhaflar dünyada bi eşleri daha bulunmaz
melaykeeee Zamansiz_ hahahah bende ilk başta gizli içerdim sonra yakaladı beni. Ne be dedim sanki ne içiyorum bırak karışma bi bu boku yiyorum sadece dedim tamam dedi. artık kendi alıp bırakıyor 😂😂
Zamansiz_ enerciiiii doğru bilemedim esim ilk evlendigimizde uzun bi sure birakmis bana da kullanmıyorum demisti sonradan ben farkina varinca cok kirildim aslinda iciyorum deseydi zor da olsa alisirdim icmiyorum diyip icmesinden iyiydir
karamelek90 Bencede gizli içmektense,açıkça içiyorum diyin,bir iki kızar sonra oda alışır içmenize,öyle gizli kapaklı işler hep korkutur beni,ve bence güven kaybına sebeb olur içmiyorum diyip içmek.
m123 Zamansiz_ neden çekinmiş ki bi ara bıraktım deseymis sen rahatsız olursun diye soylememistir belki
m123 simonedebeauvoir haram diyollaa 😅 her kötülük bulunur kendilerinde ona gelince öyle. 40 yaşındaki kaynımın bile gizli sigara içiyor olması pekiii