karamelek90 Bencede gizli içmektense,açıkça içiyorum diyin,bir iki kızar sonra oda alışır içmenize,öyle gizli kapaklı işler hep korkutur beni,ve bence güven kaybına sebeb olur içmiyorum diyip içmek.
Zamansiz_ enerciiiii doğru bilemedim esim ilk evlendigimizde uzun bi sure birakmis bana da kullanmıyorum demisti sonradan ben farkina varinca cok kirildim aslinda iciyorum deseydi zor da olsa alisirdim icmiyorum diyip icmesinden iyiydir
m123 Zamansiz_ neden çekinmiş ki bi ara bıraktım deseymis sen rahatsız olursun diye soylememistir belki
m123 simonedebeauvoir haram diyollaa 😅 her kötülük bulunur kendilerinde ona gelince öyle. 40 yaşındaki kaynımın bile gizli sigara içiyor olması pekiii
m123 Zamansiz_ benim öyle bisey mümkün değil. Eşim çok değişik ya ve ailesi de çok tuhaflar dünyada bi eşleri daha bulunmaz
m123 enerciiiii kendi içiyorsa gene çok sıkıntı olmaz benim esim de içmiyor ailesine de çok ters geliyor. Bende eşim evde yokken içiyorum ondan uzun gidiyor paket. Evde olduğunda da bodrumda ekmek ocağı var oraya üfleyiveriyorum çöp atmaya çıkıyorum 5dk ihtiyaç molası 🤣 sen napiyon eşin varken kriz gelince
melaykeeee Zamansiz_ hahahah bende ilk başta gizli içerdim sonra yakaladı beni. Ne be dedim sanki ne içiyorum bırak karışma bi bu boku yiyorum sadece dedim tamam dedi. artık kendi alıp bırakıyor 😂😂
Zamansiz_ melaykeeee hahaha aynisi demis olmam sakamiggg ben yumusatarak dedim yorumda 👀 bi o boka karismadigin kalmisti onada karis tam olsun hur irademle aldigim bi karar o gozune batti demi dedim degis o degis👀😂
enerciiiii melaykeeee benimki hayatta bırakmaz onun yanında bir tanr içmeme bile tahammül edemiyor sürekli elimden alıp duruyor içime çekiyorum kızıyor
melaykeeee Zamansiz_ valla sigara kahve ikilisi benim için çok güzel bi ikili 😂😂 bütün yorgunluğumu alıyor sjsjjdjdjd