melaykeeee Zamansiz_ hahahah bende ilk başta gizli içerdim sonra yakaladı beni. Ne be dedim sanki ne içiyorum bırak karışma bi bu boku yiyorum sadece dedim tamam dedi. artık kendi alıp bırakıyor 😂😂
Zamansiz_ melaykeeee hahaha aynisi demis olmam sakamiggg ben yumusatarak dedim yorumda 👀 bi o boka karismadigin kalmisti onada karis tam olsun hur irademle aldigim bi karar o gozune batti demi dedim degis o degis👀😂
enerciiiii melaykeeee benimki hayatta bırakmaz onun yanında bir tanr içmeme bile tahammül edemiyor sürekli elimden alıp duruyor içime çekiyorum kızıyor
melaykeeee Zamansiz_ valla sigara kahve ikilisi benim için çok güzel bi ikili 😂😂 bütün yorgunluğumu alıyor sjsjjdjdjd
enerciiiii melaykeeee yok içmiyor aģir yemeklerden sonra bide tartişirsak falan paket taşımaz yani açık alır
m123 enerciiiii bende keyfi içici olduğum için eşimin sürekli içmesini istemezdim. Arada neyse de sürekli acayip kokuyor
Moonlight_ m123 aynisi basima geldi ben gizli icmiyorumda esim paketi hirkasinin cebinde birakmis bende makine calistircam hirkayida bakmadan atmisim bütün paket bu sekilde ziyan olmustu 🤣
enerciiiii m123 aynen öyle koku takıntım var zaten ağız kokusu ve diş çok önemli benim için ya bazen üşeniyor dişlerini fırçalamak öpmem diyorum kalkıp fırçaliyor sigara kokusunu hiç çekemem