selen_ umayimo Coolness öyle yazınca çok muhabbetim yok sizle pek tanımıyorum ama bu kadar üstü üste yazilinca şaşırdım anladım sorun yok 🌸
selen_ Gittibimilyarlikmobilya herşeyde etiketliyorum seni ne dışlanması ya @etoile de seni çok seviyor daha ne yapalım 😂😂🫂🫶🏻
belladonna TombulHatun Aşkım sen Bırak kızı bana ben derste çalıştırdım, ödevde yaptırırdım. Sen gezmene, keyfine bakardın 😅
MedavikPastam belladonna hürremin evini niye dinlerdin kız sürekli fikfik sesleri gelir onun evinden🤣🤣
belladonna MedavikPastam Ahahaha o yüzden dinlerdim işte. Delik açabilsem delik bile açardım evine 😅 Size de ne var, ne yok anlatırdım 😛 @HurremSultan nasıl fikir 😅
Usnac95 simonedebeauvoir Aşkım valla doğru 😂Eşimle öylesine bir yemek yiyelim dedik 850 tl hesap geldi. Artık her şeye inanırım ben 😂
belladonna burcu21 Sen iyi biliyorsun Burcuuu açtırma ağzımı 😅 Ah bende isterdim. Nasıl güzel olurdu 😍
Kekillikamisci umayimo canm benim 🫂❤️ güzel bakan gözler güzel görür ❤️ sende heep mutlu ol gulen yüzün solmasn 🌺