lidyaaa__ öncelikle çok çok geçmiş olsunnn boşver aileni en önemlisi senin sağlığın biliyorum çok zor insanın zoruna gidiyor ama eşinle teselli et kendini şuan düşünme iyileştikten sonra gerekeni yaparsın kalbini ferah tut senin için bol bol dua edicemm rabbim bütün zorlukları kolaylaştırsın senin için ❣️🕊️

lidyaaa__ canim benimm yaaa simdilik aileni dusunme bende gurbetteyim doguma giderken anneme dememistim mesela konusmak istememen cok normal onlar arayip sormadan sende arama küslukte koyma demek istedigin anladim simdi sadece kendine odaklan ❤️🌷

veraeyl Çok şükür iyiym ağrım çok var, düşüğü kendim yaptım ama temizlerken çok canım yandı buna da şükür kurtuldum 🥺🥺

lidyaaa__ çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Diğer 2 evladınıza uzun ömür versin inşallah sizinle birlikte.

lidyaaa__ masallah ne mutlu sana ki anneligi tatmissin elbetteki herkesin yeri farklidir 🌷🌷❤️

lidyaaa__ Allah de gülüm başka kimimiz var ki❤️ sen hiç üzülme umursama düşünme bunları şimdi. Biran önce sağ salim çıkmaya bak oradan🌼

lidyaaa__ canım benim sakın kendini böyle olaylar için üzme lütfen bak en büyük ailen yanında eşin 🖤 Bizlerde buradayız bu süreçi atlattıktan sonra hepsi konuşulur