Merhabalar hanımlar bugün sabah 9 da kontrole geldim, hala kese var bebek yok, kese çok büyüdüğü ve beni zehirleyebileceğini söyledi o yüzden doktorum yatış verdi, bir saat arayla düşük ilacı ve fitil veriyorlar, 10 da yatışım yapıldı kanamam ağrım yok daha. Nasıl olacak canlı canlı kürtaja nasıl dayanacağım bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin benden Allah razı olsun hepinizden ❣️❣️

lidyaaa__ çok geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş canlı canlı kürtaj yapmazlar kuzum uyustururlar benxe kürtaj oldum

lidyaaa__ ben oldum aynı ilaçlar vs verildi kanaman olursa direk alıyorlar ama yoksa olana kadar bekliyorlar ve bir nebze canın yanıyor numarada anestezi almadan mı yapacaklar bana anestezi uygulayıp yapmışlardı 10 15 dkka sürüyor kalkıyorsun hiçbişeyin yok çok geçmiş olsun rabbim yerini doldursun 🌸💐🫂

lidyaaa__ Çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla bu süreci atlatmayı nasip eylesin. Sabır diliyorum.🌸

Lokal anestezi ile olmuştum ben canım adet ağrısının bi tık fazlasıydi insallah atlatirsin sen de hemen. Allah gönlüne göre versin, geçmiş olsun

lidyaaa__
      Okurken tüylerim ürperdi Ya..
      Allah yardımcın olsun canım, çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel sen de rahatlarsın. 💐

lidyaaa__ Allah güç kuvvet, kolaylık versin. En az acıyla sorunsuz atlatırsınız inşallah

lidyaaa__ rabbim yardımcın olsun kıyamam😞
      Atlatacaksın inşallah bu günlerde geride kalacak

MedavikPastam kese büyümüştür birde içinde kalıntı parça kalmasın diye kürtaja gerek oluyor düşük bile yapsan doktor muayene ediyor kalıntı varsa Kürtaja alıyor kuzenimde olmuştu 🥺 @lidyaaa__ çok geçmiş olsun canım devlette uyutmuyorlardi sanırım sadece bel altı uyuşturuyorlar diye duymuştum inşallah bugünlerde en hafif zararla atlatacaksın.Çok geçmiş olsun.Rabbim gönlünü de vücudunuda çabucak iyileştirsin

Çok teşekkür ederim kızlar durumumu söylemeden önce beni ağlatan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum fikrinizi de merak ediyorum.
      Benim bütün surecimdem annemin haberi vardı, bugün aramama rağmen geri dönmedi saat kaç oldu aramiycakta biliyorum. 5 tane kardeşim var en küçüğü Benim onlar da arayıp soramadilar aynı şehirde olmamıza rağmen. Haberleri yok ama annemin söylediğinden eminim. Konuşmayı düşünmüyorum hicbiriyle.
      Durumuma gelince hala düşük ilacı veriyorlar 5 tane verdiler son bir kaldı ondan sonra kanamanın olmasını bekliycez kanama olduktan sonra çatala alicaz 10 dk içinde bitecek dayan dedi, kanamam yok çok bı ağrım da yok regl sancısının bı tık fazlası.
      Hepinize çok teşekkür ederim canlarım yanımda sadece görümcem var 🥲
      Eşim de arayıp duruyor 🥺
      Bir de siz varsınız kurban olurum hepinize 🥺🥺❤️

lidyaaa__ kıyamam gülüm üzme kendini boşver durumuna odaklan Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲❤️bizi kardeşin gibi görmek istersen buradayız 🥰